dtHome = Internationalt
dtRootHome = Internationalt

dtRoot = LU
  •  
   
CEJA

CEJA er rådet for unge landmænd i Europa, hvor LandboUngdom er repræsenteret med en til to medlemmer til deres workshops, der handler om EUs landbrugspolitik. Det er på disse møder, at mange af beslutningerne omkring nye EU tiltag bliver behandlet, før de kommer til Danmarks politikere.

LandboUngdom prioriterer at deltage i møderne for at sikre sig, at de danske landbrugsforhold har en stemme på EU plan.

Unge landmænds bud på at udvikle og skabe en bæredygtig landbrugssektor i EU

Siden foråret og hen over sommeren har vi i CEJA arbejdet på at give unge landmænds bud på, hvordan vi kan udvikle og skabe en mere bæredygtig landbrugssektor i Europa. Det er der kommet en fin rapport ud af, som tager udgangspunkt i det spørgeskema, som CEJA  har haft sendt rundt til unge landmænd i Europa.

I LandboUngdom sendte vi spørgeskemaet til vores medlemmer og tak til alle, der har svaret. Det nytter, at vi bidrager til vores fælles fremtid i EU-samarbejdet. Desuden er det muligt for LandboUngdom at trække de danske tal ud af rapporten, så vi også kan få et overblik over, hvad danske unge landmænd tænker om fremtiden.

CEJA har afleveret rapporten til EU´s landbrugskommisær Phil Hogan, og vi i CEJA vil også bruge rapporten i vores videre arbejde for vi unge landmænd i EU.

Rapport - de unge europæiske landmænds bud på at skabe og udvikle en mere bæredygtig landbrugssektor i EU

 

 

Vigtigere end nogensinde at unge landmænd i Europa bliver hørt - læs her

På møde i april 2017 besluttede CEJAs medlemmer heriblandt LandboUngdom dokumentet "Young Farmers are Key in the Future CAP" - som du kan læse her