dtHome = Internationalt
dtRootHome = Internationalt

dtRoot = LU
  •  
   
Nordisk Samorganisation for ungdomsarbejde (NSU)

Nordisk Samorganisation for Ungdomsarbejde (NSU), er en paraplyorganisation for ungdomsorganisationer i Norden.

De 14 medlemsorganisationer kommer fra hele Norden, dvs. Danmark, Finland, Færøerne, Grønland, Island, Norge, Sverige, Sydslesvig og Estland. Ungdom, frivillighed og foreningsliv er omdrejningspunktet for samarbejdet.

Hvad sker der i NSU?
Du har som medlem her rig mulighed for at møde andre unge fra Norden med interesse for frivillighed og foreningsliv.

NSU arrangerer hvert år forskellige event, hvor de to helt store  er Lederskole og Ungdomsugen. Herudover kommer events som arrangeres fra år til år og efter hvilket projekt og fokus NSU ønsker at arbejde med. Alle arrangementer foregår på de nordiske sprog, og har et tema, som er gennemgående for hele arrangementet.

Er der adgangskrav?
Til de fleste arrangementer er der alderskrav. De kan være forskellige fra arrangement til arrangement, dog er minimumsalderen altid 14 år og epefter. Du skal være medlem af LandboUngdom, og have lyst til at deltage aktivt i hele arrangementet. Når du kommer hjem kan du blive bedt om at fortælle om din tur, og hvad den har givet dig på af oplevelser og nye skills i forhold til dig selv og din forening. 

Hvad koster det at deltage?
Som medlem af LandboUngdom tager vi os godt af dig. Du skal selv betale kr. 800 + lommepenge uanset destination. LandboUngdom tager sig af deltagerbetaling, rejseromkostninger, rejsebestilling og forsikring. ** Nogle arrangementer kan have andre betingelser, men tjek det ud før du sender din ansøgning.

Hvad gør jeg nu?
Hold øje med siden her - når der er nye events vises de her.