dtHome = Kurser
dtRootHome = Kurser

dtRoot = LU
  •  
  •  
  •  
   
Tilmeld nyhedsbreve
Tak for din tilmelding.
Kurserne arrangeres af LandboUngdoms Aktivitets- & kursusudvalg.
LU Kurser

LandboUngdom arrangerer forskellige kurser både regionalt og på landsplan. Her på siden fortæller vi dig om Martskursus og LUKSUS-kursus, der er de to store og traditionsrige kurser i LandboUngdom.

Man skal være medlem af LandboUngdom for at deltage på kurserne. Er du ikke medlem, så læs, hvorfor du skal være medlem af LandboUngdom.

Martskursus

Første lørdag i marts afholder LandboUngdom Martskursus. Martskursus består af 6-8 forskellige kurser, hvor deltagerne kan tilmelde sig ét af kurserne. 

Emnerne på de forskellige kurser varierer fra år til år.

Formålet med Martskurset er, at deltagerne tilegner sig viden og inspiration til udvikling af aktiviteter til brug i LandboUngdom på lokalt, regionalt og nationalt niveau. Ligeledes giver Martskurset deltagerne mulighed for at møde andre frivillige i LandboUngdom for at udveksle erfaringer, viden og gode ideer.

LUKSUS-kursus

LandboUngdom afholder hver efterår LUKSUS-kurset. Formålet med kurset er at give dig som deltager viden og indsigt i bestyrelses- og organisationsarbejde på baggrund af relevant teori og praktiske øvelser.

På LUKSUS-kurset får du altid viden og inspiration til udvikling af bestyrelses- og organisationsarbejde i LandboUngdom på lokalt, regionalt og nationalt niveau. Og du møder andre frivillige i LandboUngdom med mulighed for erfarings- og videndeling og mødes i netværk.

Målgruppen er medlemmer af bestyrelser i LandboUngdoms lokale foreninger og medlemmer af LandboUngdoms udvalg. LUKSUS står for Ledelse, Udfordring, Kommunikation, Samarbejde, Udvikling og Sjov.

Se program og tilmelding til LUKUS 2018.