dtHome = Pløjning
dtRootHome = Pløjning

dtRoot = LU
Vigtige datoer
 
Nyheder
 • Video: På tur gennem pløjehistorien
    17 sep 2018

  Kom i stemning til DM og NM i pløjning med denne video, hvor Region Vendsyssel viser, hvordan pløjning har udviklet sig gennem tiderne.

 • Dansker tæt på podiet til VM i pløjning
    03 sep 2018

  Der er skuffele i den danske VM-lejr, efter Søren Korsgaard og hans vendeplov sluttede på en fjerdeplads til VM pløjning, der blev afholdt den 1. og 2. september i Tyskland. Debutanten Martin Lindberg Velling blev nummer 11 med sin standardplov.

 • Tørke i Tyskland giver danske VM-pløjere svære vilkår
    29 aug 2018

  De to danske LandboUngdom-deltagere kæmper en hård kamp for at blive klar til VM i pløjning, der afholdes i weekenden den 1. og 2. september ved Stuttgart.

Veteranpløjning

LandboUngdom afholder DM for veteranpløjere sammen med DM i pløjning, så har gæsterne mulighed for at se både nye og gamle plove og traktorer, der pløjer. 

Tilmeldingsskema til DM for veteranpløjere - klubben sender en samlet tilmelding med de kvalificerede pløjere.  Startkort  Hvis klubben ønsker at bruge det til at få date fra den enkelte veteranpløjer.

Regler: 

Grå pløjepjece for veteranpløjning er klar til brug. Alle klubrepræsentanter har fået den tilsendt pr. mail og må skrive den ud, hvis nogle af klubbens kvalificerede medlemmer ikke har mail.