Bridgestone

Bridgestones landbrugsafdeling har dæk til alle former for traktorer i Danmark.

Når ens traktor skal have nye ”sutter”, så er der mange ting at tage stilling til, da der findes mange forskellige typer af traktordæk.

Er det en traktor, der næsten udelukkende kører i marken, hvor jordtryk m.m. betyder noget, så skal der vælges et dæk med VF teknologi. Det betyder, at dækket kan kører helt ned til 0,6 bar lidt afhængig af belastningen.

Er det en traktor, der kører det meste af tiden på landevejen, er det værd at finde et dæk med højt og stærkt mønster, som kan køre mange timer på hårdt underlag, men stadig har en god effekt ude i marken.

Er det en ældre traktor, der ikke kører ret meget, så vil en standard størrelse være fin at investere i, da det er muligt at skaffe et dæk til en billigere penge.

Bridgestone har været i traktordæk markedet gennem rigtig mange år, først  med Firestone mærket og de sidste 5 år nu også med Bridgestone. Der er forskel på de enkelte dækmønstre, så det er altid en god ide at kontakte en dækspecialist inden der investeres i nyt, da det dermed sikres, at det rigtige dæk bliver købt og at det passer til den konkrete traktor.

Bridgestone leverer originalmontering til de fleste traktormærker, så det  er muligt at få både Bridgestone og Firestone leveret på sin nye traktor. I det tilfælde hvor et bestemt ønske ikke kan lade sig gøre, er alle velkommen til at kontakte Bridgestone, som altid er klar til at finde en løsning så når den nye traktor leveres  med de ønskede dæk.

Hermed en lille beskrivelse af de enkelte dæk vi leverer til dansk landbrug:

Bridgestone VT: Dækket med VF teknologi til dem der kører meget i marken og ønsker at kunne køre med lufttryk helt ned til 0,6 bar. Dækket findes i 28 størrelser til traktorer og i en specialudgave til mejetærskere, hvor der findes 11 størrelser

Bridgestone VX: Dækket til landevejskørsel, hvor der er 20 % mere gummi i klodserne og der dermed opnås en lang levetid, som i mange tilfælde er minimum 20 % længere end almindelige standard dæk. Der findes 48 forskellige størrelser af VX dækket, som går fra almindelige standardstørrelser og op til de største i 75 serien.

Firestone Maxi Traction: Findes både som standard og i IF udgave. IF betyder der kan køres med lavere luft (dog ikke så lavt som et VF dæk) eller måske mere vigtigt; med en større belastning. Mønsteret findes til de større traktorer fra +200 HK og findes fra 65 serien og op til 710/70R42. Der er 18 forskellige størrelser.

Firestone Performer 85 – 70: Dæk i standard og 70 serie profil som bruges på mindre traktorer og er et super godt alternativ til de helt prisbillige produkter i markedet. Performer giver en fornuftig trækkraft, pæn levetid og fin komfort når der køres på landevej, så virkelig et all round dæk til mange formål. Performer findes i 60 forskellige størrelser.

Firestone R8000 Utility: Dæk til industrimaskiner med traktormønster, det vil sige til rendegravere, teleskoplæssere og lignende i marken, er det traktormønstret, der giver den bedste trækkraft. R8000 Utility findes i 6 størrelser

Firestone Duraforce Utility: Industridæk til industrimaskiner der kører mest på fast underlag og hvor der ønskes en forstærket karkasse for at minimere skæreskader ved kørsel på byggepladser m.m. Duraforce Utility findes i 9 forskellige størrelser.

Alle traktordæk fra Bridgestone er produceret i Spanien og med lager flere steder i Europa, kan vi i de fleste tilfælde levere fra dag til dag igennem et forhandlernet, der er spredt ud over Danmark.

Bridgestone, som er verdens største dækfabrikant, producerer dæk til alle typer af køretøjer, dvs. ud over til traktorer leverer vi dæk til motorcykler, biler, lastbiler, busser, fly, entreprenørmaskiner m.m.

samarbejdspartnere i LandboUngdom

Annoncer