Hedegaard A/S

I over 100 år har vi arbejdet med at optimere dansk landbrug, ved at spille vores kunder stærke på tværs af faglighed og kompetencer – og sikre dem den bedst tænkelige leveringssikkerhed og kvalitet. Det er vores vartegn. Og det der gør, at kunderne vælger at lægge deres ordre og tillid hos os, velvidende at kvalitet koster.

Vi kender vores kunder, og gør en dyd ud af at forstå deres forskelligheder, og individuelle behov. Det er nødvendigt, hvis vi skal kunne optimere vores produkter til den enkelte bedrift – og hjælpe med at skabe mest mulig vækst for færrest mulige omkostninger. Og det skal vi.

Vi er en del af noget større, for til stadighed at kunne indfri de løbende forventninger, der er til dansk landbrug. Vi sikrer adgang til de bedste produkter og knowhow gennem leverandører fra både indland og udland. På den måde er vi godt klædt på til landbrugets krav – i dag såvel som i fremtiden

Vi tror på det gode samarbejde og på, at vi kan være med til at forbedre og fremtidssikre vores kunders forretning. Vi udfordrer deres vaner, og måden de plejer at gøre ting på.

Omvendt vil vi altid være åbne for, at de udfordrer vores vaner og måder at gøre ting på.

Vi har altid lagt vægt på værdier som ordentlighed, tilgængelighed og grundighed – og på at vækst er noget, vi skaber i fællesskab med vores kunder. Derfor følger vi også altid vores opgaver helt til dørs, og gerne lidt længere. Og vi er altid inden for rækkevidde uanset, hvor og hvornår, man har brug for os.

I Hedegaard kommer vi aldrig til at tage vores kunders tillid for givet. Det har I vores ord på. Og der, hvor vi kommer fra, er et ord, et ord.

Hedegaard

Tillid forpligter

Læs mere på www.hedegaard-as.dk

Følg os her: Facebook/Hedegaard A/S

Annoncer