Skip to the content

Medlemsfordele

Der er mange gode grunde til at være medlem af LandboUngdom. Den vigtigste er selvfølgelig, at du får adgang til alle vores aktiviteter.

Tilbud på jobstafet.dk

Som nyetableret landmand og medlem af LandboUngdom får du følgende tilbud fra Jobstafet:

  • Gratis plusannonce på jobstafet.dk på første stillingsopslag - værdi 500 kr.
  • Gratis abonnement på PS-Nyt i første etableringsår - værdi 2.100 kr.
  • Ved første udarbejdelse af ansættelseskontrakt/uddannelsesaftale får du 10 % rabat

Medlemsblad

LandboUngdom udgiver seks gange årligt et medlemsblad.

Det bliver sendt direkte hjem i alle medlemmers postkasser. Her kan du læse de seneste blade i elektronisk form.

Særpris på LandbrugsAvisen og magasiner

LandbrugsMedierne ønsker at støtte op omkring fremtidens landmænd. Derfor giver de dig særpris på alle deres produkter, som medlem af LandboUngdom – så er du altid opdateret. Du får rabat på alle vores produkter, lige meget hvor mange du vælger.

Du får rabat på LandbrugsAvisen både i printformat eller online, samt vores faglige magasiner Kvæg, Mark, Svin, Kødkvæg og TraktorTech. Det er her danske landmænd følger med i alt fra de seneste politiske tiltag til de nyeste traktormodeller.

Til alle abonnementer hører fri onlineadgang med. Det betyder at du både får de mest aktuelle nyheder online samt de spændende portrætter og dybdegående rapportager i magasinerne. Du kan læse det hele på alle dine devices, så har du altid nyhederne ved hånden – lige meget om du er i marken eller derhjemme.

Rabat på Effektivt Landbrug

Som medlem af LandboUngdom kan du abonnere digitalt på Effektivt Landbrug til en yderst reduceret pris til kun kr. 999,- per år. Nuværende normalpris for ikke medlemmer af LandboUngdom er kr. 1995,-.

Abonnementet giver adgang til e-avisen tirsdag-lørdag samt alle artikler på effektivtlandbrug.dk. Med et digitalt abonnement på Effektivt Landbrug kan du tilgå alle artikler og videoer på effektivtlandbrug.dk samt læse dagbladet på din computer, tablet eller mobil. Du vil også have adgang til appen Landkiosken.

Nye medlemmer af LandboUngdom tilbydes et gratis prøveabonnement på Effektivt Landbrug digitalt i en periode på to måneder, hvorefter de tilbydes fortsættelse til rabatprisen.

Kontante fordele via L&F

Som medlem af LandboUngdom får du kontante medlemsfordele til Q8, Falck og LandmandsPension via Landbrug & Fødevarer. Du finder yderligere oplysninger om fordelene ved at klikke på på firmaets navn:

  • Q8 - rabat på diesel, benzin og bilvask
  • Falck - rabat på abonnement
  • LandmandsPension - god aftale om pensionsopsparing