Jorenku

samarbejdspartnere i LandboUngdom

Hvem er vi?

Jorenku A/S har udviklet desinfektionsmidlet Staldren®, som vi lige siden begyndelsen i 1991 har produceret. Jorenku A/S har i dag et vidtgående nationalt og internationalt netværk af forhandlere med en markedsledende position med eksport til mere end 70 lande verden over.

Med det effektive tørhygiejnemiddel Staldren® vil Jorenku A/S bidrage til, at også fremtidens landmænd får sunde besætninger med lave smittetryk i staldene, og vi vil dermed være med til at sikre den maksimale indtjening for landmændene.

Produktudvikling af vitaminer og mineraler

Udover desinfektionsmidlet Staldren® har vi hos Jorenku A/S også specialiseret os i udvikling og produktion af vitaminer og mineraler til landbruget, hvilket har gjort Jorenku A/S til den foretrukne leverandør af vitamin- og mineralblandinger blandt fagfolk indenfor landbruget.

Rådgivning

Hos Jorenku A/S er vi bevidst om, at unge landmænd spiller en afgørende rolle i udviklingen af fremtidens landbrug. For at understøtte dette sætter vi en ære i at være kontinuerligt innovative, og vi samarbejder derfor hele tiden med landmænd om at udvikle nye produkter, som møder landbrugets behov.

Hos Jorenku A/S fokuserer vi desuden på at opretholde en ekstraordinær høj grad af service og vil rådgive fremtidens landmænd, så I finder de rigtige løsninger for jeres besætninger – uanset om det drejer sig om svin, kvæg eller fjerkræ.

Direkte levering

Jorenku A/S har forhandlere i hele Danmark, som alle er klar til at hjælpe. Vores produkter produceres på fabrikken på Sydsjælland med levering direkte til stalddøren i hele landet.

Billeder fra Jorenku

Annoncer