KVIA

samarbejdspartnere i LandboUngdom

Vi er med til at sikre dine køers velfærd

Vores kobørster giver ikke bare dine køer mulighed for børstning og pelspleje. De mindsker også risikoen for hudsygdomme og øger blodcirkulationen i huden. Køers adgang til kobørster giver mere velfærd og ro i stalden, hvilket bidrager til øget mælkeproduktion.

Dine køer har noget at se frem til

Med en investering i KVIA kobørster får du en kobørste med lang levetid, der er produceret efter bæredygtige principper. Alle KVIA kobørster er fremstillet i rustfrit stål og har en energisparemotor og et tandhjulsgear, som trækker børsten med en virkningsgrad på hele 98%. Derudover har alle børsterne et helt unikt energibesparende styresystem.

Vi sikrer den gode kvalitet, så du har tid til at passe dine køer

Når du vælger en KVIA kobørste, får du en langtidsholdbar kobørste. Vi mener, at du skal bruge tid på at passe dine køer fremfor dine kobørster. Derfor bruger vi kun de bedste materialer og komponenter. Samtidig garanterer vi, at du får en energibesparende kobørste med en lang levetid. Vi producerer kobørsterne i rustfrit stål, så de kan holde til det hårde staldmiljø. Samtidig sidder motor og gear fastmonteret, så de ikke bevæger sig med børsten. Du undgår derfor knækkede kabler. En KVIA kobørste bruger 50% mindre strøm end tilsvarende børster og kræver kun et minimum af vedligeholdelse.

Få professionel rådgivning om kobørster af høj kvalitet

Vi giver dig en professionel rådgivning, så du kan vælge de børster, der er allerbedst til dine køers behov og staldens størrelse. Vi kommer gerne ud til dig, så vi kan se på mulighederne i din stald og hjælpe dig med råd og vejledning.

Billeder fra KVIA

Annoncer