Landbrugslotteriet

samarbejdspartnere i LandboUngdom

Spil med i Landbrugslotteriet – vi giver tilbage til Danmarks landskab, natur og dyreliv

Lille lotteri – stor betydning

Landbrugslotteriet er et lille lotteri, der har stor betydning for spillere, medarbejdere og Danmarks landskab, natur og dyreliv. Siden starten i 1907 har vi betydet noget for en række små og store almennyttige formål. Vi tilbagebetaler mere end 62% til vores spillere, mens overskuddet bl.a. går til Dyrenes Beskyttelses Vagtcentral, små- og store familielandbrug, Åbent Landbrug og 4Hs Madskoler. Du kan læse mere om vores overskudsmodtagere her.

Der er numre. Og så er der numre, der betyder noget.

Sådan nogle numre er der mange af i Landbrugslotteriet. Hvad enten det er din bryllupsdag, nummerpladen på din traktor, din fødselsdato, et lykketal eller et andet nummer, som betyder noget særligt for dig.

Er præmien så en halv gris?

Hvad kan man vinde, når man spiller med i lotteriet? En halv gris og en kurv med rodfrugter? Vi hører det af og til. Men for 60 kr. kan du spille med om topgevinsten på 2 millioner skattefrie kr., og for kun 30 kr. kan du spille med om 1 million. Lige meget om du spiller på abonnement eller bare er med i en enkelt trækning, så er du med i lodtrækningen om mere end 33.000 gevinster.

 Ekstra vinderchancer og meget mere spænding med Guldpuljen

Udover topgevinsten på 2 millioner kr. i  hver trækning, har vi gjort det endnu mere spændende at spille med i Landbrugslotteriet. Vi har nemlig fået en vaskeægte præmiehøne. Hvert kvartal lægger den ét  guldæg, og når det sker, kommer Guldpuljen i spil med EKSTRA 10×100.000 kr. og 100×10.000 kr. i puljen. 

Du er helt automatisk med i Guldpuljen på dit almindelige nummer – helt uden, at det koster ekstra.

Læs mere

Der er mange gode grunde til at spille med i Landbrugslotteriet:

✔ Over 91 millioner kr. i præmiepulje ved 12 trækninger

✔ Mere end 33.000 gevinster hver måned

✔ 88 % årlig vinderchance når du spiller en lodseddel i 12 trækninger

✔ Guldpulje med EKSTRA   10×100.000 kr. og 100×10.000 kr. én gang hvert kvartal

✔ Gevinst-afgiften er betalt

 Du kan købe din egen personlige lodseddel lige her

Dit nummer har betydning for tusindvis af skoleelever

Hvert år kommer mere end 20.000 elever på gårdbesøg i Danmark og lærer om alt lige fra økologi til dyrevelfærd. Her får de duftet, lyttet og rørt – og det er du med til at gøre muligt. Når du spiller Landbrugslotteriet

Annoncer