Det er win-win, når du spiller med i Landbrugslotteriet

Lille lotteri – stor betydning

Landbrugslotteriet er et lille dansk lotteri, der har stor betydning for både spillere og Danmarks natur og dyreliv. I Landbrugslotteriet spiller du ikke blot med om kontante præmier – vi uddeler nemlig vores overskud til almennyttige formål og til levende og vildtvoksende projekter, der bakker op om Danmarks natur og dyreliv. Så uanset hvem der vinder de 33.297 gevinster i lotteriet, vinder de godgørende initiativer altid.

Der er altid nogen, der vinder

Siden 1907 har vi gjort en forskel for en række små og store almennyttige formål. Vores nyeste projekt er at åbne Danmarks første kæde af insekthoteller. Vi ved godt, at vi ikke kan ændre alt med det samme. Men den nye hotelkæde er et lille, summende skridt i den rigtige retning. Insekthotelkæden vokser hver dag takket være vores spillere og overskudsmodtagere.

Millionær for blot 30 kr.

Der er 33.297 vinderchancer hver måned, når man spiller med i Landbrugslotteriet og for blot 30 kr. kan du vinde en million. Hvis du hellere vil gå efter topgevinsten på 2 millioner kr., koster en lodseddel 60 kr. Vi har en høj tilbagebetalingsprocent på hele 62% – og alle gevinster er skattefri. Det er helt op til dig, om du vil spille med på abonnement eller blot er med i en enkelt trækning.

Guldfest med Guldpuljen

Én gang hvert kvartal er der EKSTRA 10×100.000 kr. og 100×10.000 kr. i puljen. Vi ved ikke hvornår i kvartalet Guldpuljen bliver udtrukket, men det er spændene hver gang. Én ting du kan være sikker på er, at der er chance for Guldpulje hver januar, april, juli og oktober – og du spiller automatisk med om Guldpuljen, når du køber en lodseddel.

Køb din lodseddel her! 

Derfor skal du spille Landbrugslotteriet

✔ Overskuddet går til projekter, der bakker op om vores natur og dyreliv
✔ Du er med til at starte Danmarks første insekthotelkæde
✔ 33.297 vinderchancer i hver trækning
✔ Topgevinst på 2 millioner kr. i hver trækning
✔ Guldpuljen med 110 ekstra gevinster på 10×100.000 kr. og 100×10.000 kr. én gang i hvert kvartal
✔ Spil med fra kun 30 kr.

Annoncer