LandbrugsMedierne

Vi kender landmanden bedst!

LandbrugsMedierne har i mere end 25 år udgivet LandbrugsAvisen og en række fagmagasiner såsom Kvæg, Mark og Svin, til de danske landmænd. Det er her danske landmænd følger med i alt fra de seneste politiske tiltag til de nyeste traktormodeller. LandbrugsAvisen har landbrugets største oplag og har dagligt mere end 43.000 besøg online på www.landbrugsavisen.dk  Dette gør LandbrugsMedierne til landmandens fortrukne medie og en oplagt mediepartner for annoncører.

Ud over vores trykte medier og vores hjemmeside, www.landbrugsavisen.dk, bruger vi også de sociale medier til at give dig de seneste nyheder, interessante portrætter og meget mere. Du kan besøge vores Facebook side her: www.facebook.com/LandbrugsAvisen/.

Ud over at udgive landmandens foretrukne medier, hjælper vores bureau-afdeling virksomheder der vil annoncere til landmanden. Vores bureau kan hjælpe med alt fra kampagneplanlægning, sponsoreret indhold og online/print annoncering.

Specialtilbud til LandboUngdom medlemmer

Hos LandbrugsMedierne ønsker vi at støtte op omkring fremtidens landmænd. Derfor giver vi en særpris på alle vores produkter til medlemmer af LandboUngdom. Du får rabat på LandbrugsAvisen både i printformat eller online, samt vores faglige magasiner Kvæg, Mark, Svin, Kødkvæg og TraktorTech.

*Du får rabat på alle vores produkter, lige meget hvor mange du vælger.

Annoncer