Skip to the content

Nyheder

Flot fremmøde og god debat til traktortræk-årsmøde

87 traktortræk-entusiaster fra hele Danmark var søndag den 6. oktober mødt op til traktortræk-årsmøde på Dalum Landbrugsskole.

Video: DM i Mudderbold 2019

Det var en våd og beskidt omgang, da Lemvigegnens Landboungdom i lørdags inviterede til DM I Mudderbold 2019. Få stemningen med fra det fede arrangement.

Bliv en bedre version af dig selv på LUKSUS-kursus

Vi sætter fokus på personlig udvikling til LUKSUS-kursus 2019. Kom med!

Styr på alle detaljer til DM i pløjning

Den 25. og 26. oktober arrangerer LandboUngdom Region Øst DM i pløjning, og de frivillige gør alt for at lave det bedst mulige stævne.

Video: Mød en af vinderne til DM i traktortræk

Kom med op i førersædet i en traktor til DM i Traktortræk. Vi fulgte Emil Ringberg fra Team El Diablo før og efter han snuppede 1. pladsen i Farmklasse 0 til lørdagens DM i Traktortræk i Brande.

Video: Frivillige fra LU til DM i Traktortræk

Lørdagen bød på et vellykket DM i Traktortræk med masser af tilskuere og højt humør. Men det var aldrig blevet til noget uden de fantastiske frivillige fra LU.

Her er vinderne fra LandboUngdoms DM i traktortræk

Bygevejret drillede arrangørerne af LandboUngdoms DM i traktortræk, men stævnet blev flot afviklet, og 14 DM-vindere blev kåret.

Når traktortræk er en del af familien

For nogen er traktortræk blot en hobby. For andre er det en del af familielivet. En af dem, som har fået traktortræk ind med modermælken, er 29-årige Nana Holm, der begyndte at køre som 10-årige og i år stiller op til DM i traktortræk.

Dansk pløjer tog sin 5. bronzemedalje ved VM i USA

Konkurrencepløjeren Søren Korsgaard fra Holstebro rejser hjem fra VM i USA med en flot bronzemedalje i kufferten.

Danskere går efter medaljer til VM i pløjning i USA

To danske konkurrencepløjere er rejst hele vejen til Minnesota for at deltage i VM. Træningen i den amerikanske jord er i fuld gang, og målet er at tage medaljer med hjem til Danmark.