Skip to the content

Nyheder

Indstil dine kandidater til LU's priser

Hvem skal være Årets LU'er, og hvem skal vinde Årets Event i LandboUngdom? Indstil dine kandidater nu.

Kom til Årsmøde og "Neon-fest"

LandboUngdom inviterer til årsmøde, hvor der i år skal vælges ny formand. Den nuværende formand Thorbjørn Koefoed genopstiller ikke. Der skal også vælges repræsentanter til landsledelse og udvalg.

Jonas er LU's nye mand i Ungeklimarådet

Jonas Ellitsgaard Jensen, formand for LU’s politiske udvalg, er nyt medlem af Ungeklimarådet. ”Vores anbefalinger går direkte ind til ministeren, som vi også mødes personligt med to gange om året,” fortæller Jonas.

8 spændende kurser på Martskursus 2020

Den 7. marts 2020 inviterer LandboUngdom til det sjove, lærerige og traditionsrige Martskursus på Dalum Landbrugsskole.

Klimavenlig mad på menuen

Norddjurs LandboUngdom satte klimavenlig mad på menuen til madlavningsarrangement og brugte orme og insekter.

Region Aarhus når flot milepæl

LandboUngdom står i disse tider med det højeste medlemstal i 12 år, og det er en fremgang, der særligt kan mærkes i Region Aarhus.

Højeste medlemstal for LandboUngdom i 12 år

4.051 personer var medlem af LandboUngdom i 2019, og det er det højeste medlemstal siden 2007. Formand jubler over fremgangen.

En aften med banditter og motorcykler

Med lyden af sirener et sted i baggrunden er stemningen sat, da politigården i Aarhus en december-aften åbner dørene for Odder-Skanderborg LandboUngdom og giver dem en unik indsigt i Østjyllands Politi.

LandboUngdom satte sit præg på Økologi-kongres

LandboUngdom arrangerede Unge Spor på Økologi-kongres 2019, og hele 169 elever fra 1. hovedforløb på landbrugsuddannelsen fra fire landbrugsskoler var samlet.

150 unge produktionsledere fik fif til at pimpe karrieren

I et samarbejde mellem Landboungdom, SAGRO og skolerne fik de unge et godt indblik i betydningen af at lægge karriereplaner og også at turde ændre på den, hvis situationen skulle ændre sig, lukke døre eller åbne nye.