Skip to the content

Fantastiske fællesskaber: Stem på LandboUngdom

Bornholms LandboUngdom var med i videoindslag fra TV2.
To af LandboUngdoms regioner er nomineret til prisen som Danmarks mest fantastisk fællesskab. Se video-portrætterne af dem her:

Her får du to super fede videoer fra LandboUngdom-livet!

Videoerne er lavet som portrætter af henholdsvis Vendsyssel og Bornholm LandboUngdom, fordi de er med i kapløbet om prisen som Årets Fantastisk Fællesskab, der uddeles af Tuborg Fondet, Lokale- & Anlægsfonden og TV 2's regioner.

Vinderen modtager 50.000 kroner og går videre til den landsdækkende finale. Her skal regionale vindere fra alle TV 2 regionerne dyste om at vinde yderligere 100.000 kroner. 

Stem på Bornholm LandboUngdom: Send SMS med teksten TVB 2 til 1231

Stem på Vendsyssel LandboUngdom: Send SMS med teksten NORD 10 til 1272

(Den nederste video fra Bornholm har problemer med at afspille på nogle enheder - se eventuelt videoen på dette link: http://www.tv2bornholm.dk/ff)

Flere nyheder fra LandboUngdom

LandboUngdom satte sit præg på Økologi-kongres

LandboUngdom arrangerede Unge Spor på Økologi-kongres 2019, og hele 169 elever fra 1. hovedforløb på landbrugsuddannelsen fra fire landbrugsskoler var samlet.

150 unge produktionsledere fik fif til at pimpe karrieren

I et samarbejde mellem Landboungdom, SAGRO og skolerne fik de unge et godt indblik i betydningen af at lægge karriereplaner og også at turde ændre på den, hvis situationen skulle ændre sig, lukke døre eller åbne nye.

LandboUngdoms formand giver sin viden videre i Bruxelles

Thorbjørn Koefoed var torsdag den 14. november i Bruxelles for at holde indlæg til Climakers-konferencen. LU-formanden fortalte om, hvordan han og Danmark tænker klima ind i sin produktion.