Skip to the content

Ny app for medlemmer af LandboUngdom

Det skal være endnu sjovere og endnu lettere at være medlem af LandboUngdom. Derfor lancerer LandboUngdom nu en ny medlemsapp.

Er du medlem af LandboUngdom? Det er du jo nok, når du læser dette blad…

Har du en smartphone? Det har næsten alle danskere – så nok også dig…

Så er der virkelig godt nyt til dig! For i september lancerer LandboUngdom en ny app til alle sine medlemmer.

En app, du kan bruge til noget

LandboUngdoms medlemsapp skal blandt andet gøre det lettere for dig at tilmelde dig arrangementer, bevise dit medlemskab med et digitalt medlemskort og få nyheder fra LandboUngdom direkte på din telefon.

De vigtigste funktioner i appen

  • Digitalt medlemskort - Med billede, navn og medlemsnummer
  • Tilmelding til aktiviteter - Alle medlemmer kan finde og tilmelde sig LU-arrangementer i hele Danmark
  • Pushbeskeder Så du ikke går glip af vigtigt nyt fra LandboUngdom

”Vi har villet lave en app, som medlemmerne virkelig kan bruge til noget. Den skal have funktioner, som gør en forskel i medlemmernes hverdag. Den skal være en del af medlemmernes hverdag,” siger LandboUngdoms formand Thorbjørn Koefoed.

I appen kan medlemmer kommunikere med hinanden, og hver lokalforening og region får deres egne superbrugere, der for eksempel kan oprette aktiviteter og udsende pushbeskeder.

”Appen skal ikke bare være noget, vi styrer fra centralt hold, som medlemmer og lokalforeninger så kan kigge på. Vi har gerne villet give appen ud til medlemmerne og de frivillige som et arbejdsredskab,” siger Thorbjørn Koefoed.

LandboUngdom lancerede i 2017 første udgave af en medlemsapp.

”Vi må erkende, at den første udgave havde en del børnesygdomme, og der har været en lang række udfordringer. Jeg er overbevist om, at vi i denne omgang har ramt noget tættere på bulls eye. Og jeg glæder mig til, at alle medlemmer kan få glæde af appen og få endnu mere ud af deres medlemskab af LandboUngdom,” siger Thorbjørn Koefoed.

Hvordan får du den nye app

Jamen, du henter den da bare, hvor du plejer at hente dine apps. Den nye app hedder ”LandboUngdom”, og du kan downloade den både til iOS og Android.

Hent app til iOS

Hent app til Andorid

Den gamle app hed ”LandboUngdom Medlems App”, og den vil blive slettet – for at fjerne den fra din egen telefon, skal du selv afinstallere den.

Hvorfor en helt ny app

Ja, det er faktisk et rigtig godt spørgsmål. Kunne man ikke bare opdatere den app, som LandboUngdom allerede har, tænker du måske… Begrundelsen er, at teknikken i den nye app, modsat den gamle, spiller direkte sammen med vores medlemssystem.

Det giver en lang række fordele for både organisationen og dig som bruger. Så det er altså af tekniske årsager, at en helt ny app var nødvendig.

Kommentarer eller inputs til den nye LandboUngdom-app?

Skriv til info@landboungdom.dk eller ring på 87 40 50 00.

Flere nyheder fra LandboUngdom

Gang i LandboUngdom igen

Aktiviteterne blomstrer i hele Danmark, efter LandboUngdom igen har fået mulighed for at samle sine medlemmer.

Planerne ændret for DM i pløjning

DM i pløjning 2020 bliver afholdt den 10. oktober, men grundet corona-krisen bliver det et noget anderledes stævne end først planlagt.

Aflysning af DM i traktortræk 2020

DM i traktortræk skulle være afholdt den 5. september på Mors, men LandboUngdom har valgt at aflyse stævnet.