Skip to the content

Hvad kan vi hjælpe med?

LandboUngdom stiller sig til rådighed for pressen. Vi svarer på spørgsmål, deltager i debatter og hjælper også gerne pressen med at finde cases til historier.

Her på siden får du kontaktoplysninger og billede af formanden samt logoer til downloads, og hvis du har brug for yderligere materiale, må du endelig kontakte os.

Til download for pressen:

Kontaktpersoner for pressen

Niels Skovgaard, formand

Niels Skovgaard

Formand
formand@landboungdom.dk
26 85 65 57

Uffe Engsig

Uffe Engsig

Sekretariatsleder
uffe@seges.dk
87 40 66 73

Maria Jakobsen

Maria Jakobsen

Kommunikationskonsulent 
mjak@seges.dk 
22 91 20 41

Nyt fra LU

Stærke landdistrikter skal bygges på stærke fællesskaber

Pressemeddelelse: Mange negligerer en debat om livet i landdistrikterne, fordi samtalen starter og slutter med vækst og arbejdspladser. Det er derfor på tide, at vi italesætter dét, som i virkeligheden skaber gode og attraktive lokalsamfund. Nemlig stærke og inkluderende fællesskaber, som man har lyst til at dyrke og involvere sig i.  

Spis sæsonbetonede danske råvarer – og pas på kloden!

I Danmark og i resten af verden fokuserer vi meget på miljøet. Vi får konstant af vide, at vi skal passe på kloden, klimaet og nye naturkatastrofer – senest regnvejret der stormede i bl.a. Tyskland. Emilia Kortbech Gadebusch, medlem af LandboUngdoms Politiske Udvalg, debatterer i dette blogindlæg, betydningen af at spise sæsonbetonet i kampen mod klimaforandringer.

DM-vinderen i kategorien Vendeplov Senior kvalificerer sig til VM

Jesper Madsen fra Odder turde ikke regne med førstepladsen, men havde en god fornemmelse da pointene tikkende ind under DM i pløjning den 30. november.