Skip to the content

Arkitektladen

Arkitektladen A/S er en mindre tegnestue i Ribe, der med succes bygger boliger i hele Danmark. Vi brænder engageret for at tegne unikke, individuelle boliger i hele Danmark, hvor udsigt, energi, miljø og funktionel tilpasning til dagligdagen er i fokus. Det hele skal passer sammen.

Vores arkitekter, konstruktører og designere har et velfortjent ry for at være tilpasningsvenlige, og vi giver ikke op før forventningsafstemningen er indfriet.​

Individuelle løsninger - designet til dine ønsker og behov

Arkitektladen A/S har gennem de sidste 10 år projekteret rigtig mange individuelle hovedboliger, huse og villaer i det åbne land i hele Danmark. Hertil også mange renoveringer.

Der gives fra start en fast pris på rådgivningen hos Arkitektladen A/S, hvor tilsagn og pris om rådgivningsaftale bliver overholdt. Der vælges altid en formidlingsmodel, der sætter alle i stand til at forstå projektet til drømmeboligen.

Dermed opnås en saglig og funktionel sparring om projektet mellem jer og os som arkitektfirma og projektrådgiver.​ Vi benytter os ikke af typehuse, derimod tegner vi huset individuelt og præcist til jer. Dette er en klart bedre løsning og er ikke nødvendigvis dyrere.​

Det er Arkitektladens ønske, at I skal føle et kæmpe ejerskab gennem hele processen. I bør tage en snak med os, hvis I ønsker et hus, der fra start er tilpasset jeres ønsker, behov og økonomi. Vi lever af at give jer den allerbedste rådgivning uden omsvøb fra første møde til afsluttet byggeri. Det første møde er økonomisk uforpligtende, således at I kan få et indtryk af, hvem vi er, og hvordan vores arkitektfirma arbejder.

Vi har rådgivet alle aldre på landet Fra 20 år til 85 år. Dog har vi særlig haft mange unge som er ”førstegangs-byggere”. Herunder selvfølgelig også unge i generationsskifte. Dette afføder ofte rådgivning, til begge parter.

Kontakt os på telefon +45 70 27 30 06 eller e-mail: mail@arkitektladen.dk

Lad dig blive inspireret på www.arkitektladen.dk