Skip to the content

Euromaster

Euromaster
Euromaster støtter LandboUngdom

VEJEN FREM  

 

Fra Aalborg til Padborg. Fra Holstebro til København. Vi er lokale. Vi er landsdækkende og internationale. Vi hjælper dig dér, hvor du har brug for det - også i marken.

Det er kostbart at stå stille i en verden, hvor mobilitet betyder alt. Derfor arbejder vi hver dag hos Euromaster på at holde dine hjul i gang - mere sikkert, mere effektivt, mere bæredygtigt. Vi hjælper dig hele vejen med rådgivning, service og produkter, der matcher - og mere end noget andet er vi her for dig, der har brug for at holde din forretning kørende.

Det er ikke uden grund, at vi ser os selv som en af erhvervslivets store servicepartnere. Eller at vi fokuserer på alle de områder, hvor vi kan skabe værdi og bedre mobilitet. Til det hører at sende køretøjet afsted på de rigtige dæk, med det rigtige mønster og det rigtige dæktryk til den rigtige pris, men også en række principper: At vi aldrig overlader noget til tilfældigheder. At et ord er et ord og en aftale er en aftale. At vi gør det gode, vi gjorde i dag, bedre i morgen.

Vi tænker fremad. Hele tiden. I nye, bedre løsninger for dig. Det er derfor, vi har breakdownservice, der døgnet rundt får dig videre på stedet - ikke bare i Danmark, men i hele Europa. I Euromaster er det mennesker, engagement og arbejdsglæde, som skaber resultater. Det har indtil videre gjort os til Europamestre i medarbejdertilfredshed – og det er en vigtig forudsætning for vores mål: At have Danmarks mest tilfredse kunder og levere kundeoplevelser, der er i en klasse for sig.

Euromaster er 100% ejet af Michelin. 

Det forpligter alle de steder, vi er.  

 

www.euromaster.dk/erhverv/landbrug