Skip to the content

HjulmandKaptain

HjulmandKaptain støtter LandboUngdom

Vi hjælper dit landbrug godt på vej

Mange unge landmænd er både innovative og løsningsorienterede, og det sætter skub i udviklingen.

Med nye idéer og tanker om, hvordan et landbrug skal drives i fremtiden, stilles der også krav til, at det juridiske fundament er på plads. Og netop det kan vi hjælpe med.

Hos HjulmandKaptain møder du et engageret og ambitiøst team af advokater, som kender til de udfordringer et moderne landbrug står overfor.

Der er ikke kun én mulighed, når det drejer sig om generationsskifte

Første step for mange unge landmænd er et generationsskifte.

Et typisk generationsskifte med os som rådgiver foregår ved, at vi klarlægger dine ønsker og behov – men også din økonomiske formåen. I den forbindelse kan det gøre en forskel, om der f.eks. er tale om generationsskifte indenfor eller udenfor familien.

En anden mulighed er, at vi formidler kontakten mellem en større veldreven bedrift, der har behov for nye kræfter, og dig som ung, ambitiøs landmand, hvor du kommer til at indgå i et glidende generationsskifte.

Vi rådgiver også om de skattemæssige forhold ved generationsskifte, og hvilken overdragelsesmetode der er den rette ved netop det generationsskifte, du står overfor.

Juridiske udfordringer behøver ikke være en hæmsko

At drive et landbrug er ikke uden juridiske problemstillinger. Men de juridiske udfordringer behøver ikke være en hæmsko. Så længe de tages undervejs og i opløbet, så kan vi sammen være med til at skabe de bedste forudsætninger for, at du kan drive det landbrug, som du gerne vil.

Med andre ord – vi er her for dig, når du har brug for det, uanset hvilken udfordring du måtte stå med.

Vi er opdateret og kender til de reguleringer, der er i landbruget. Vi hjælper bl.a. med håndtering af ekspropriationer, begrænsninger i form af f.eks. BNBO samt med håndtering af påbud og krav fra en offentlig myndighed (f.eks. kontrolmyndighederne), hvor det er vigtigt ikke blot at ”klappe hælene sammen”.

HjulmandKaptain Landbrug er her for dig

Har du en konkret juridisk udfordring, eller vil du gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig til at drive det landbrug, som du drømmer om, så tøv ikke med at tage kontakt. Vi tager altid en uforbindende og gratis snak eller afholder et møde.

Du kan kontakte os direkte via vores numre på siden her: www.hjulmandkaptain.dk/lu eller på vores hovednummer +45 7015 1000