Skip to the content

Landbrugslotteriet

Landbrugslotteriet - Numre der betyder noget
Landbrugslotteriet støtter LandboUngdom

Spil med i Landbrugslotteriet – vi giver tilbage til Danmarks landskab, natur og dyreliv

 

Lille lotteri – stor betydning

Landbrugslotteriet er det lille lotteri, der har stor betydning for spillere, medarbejdere og Danmarks landskab, natur og dyreliv. Siden starten i 1907 har vi betydet noget for en række små og store almennyttige formål. Vi tilbagebetaler mere end 62% til vores spillere, mens overskuddet går til bl.a. Dyrenes Beskyttelse, små- og store familielandbrug, Åbent Landbrug og 4H. Du kan læse mere om vores overskudsmodtagere her.

 

Der er mange gode grunde til at spille med i Landbrugslotteriet:
  • 78% gevinstchance når du spiller med i 6 trækninger
  • 450 gevinster hver måned
  • Topgevinst på 2 millioner skattefrie kroner hver måned
  • Gevinstafgiften er betalt!

 

Er præmien så en halv gris?

Hvad kan man vinde, når man spiller med i lotteriet? En halv gris og en kurv med rodfrugter? Vi hører det af og til. Men for 50 kroner kan du spille med om topgevinsten på 2 millioner skattefrie kroner, og for kun 25 kroner kan du spille med om 1 million. Lige meget om du spiller på abonnement eller bare er med i en enkelt trækning, så er du med i lodtrækningen om 27.450 gevinster og en samlet gevinstpulje på 6 millioner skattefrie kroner hver måned.

Der er numre, og så er der numre der betyder noget. Sådan nogle numre er der mange af i Landbrugslotteriet. Hvad enten det er din bryllupsdag, din traktors nummerplade, din fødselsdato, et lykketal eller et andet nummer, som betyder noget særligt for dig.

 

Du kan finde din egen personlige lodseddel lige her

 

Dit nummer har betydning for tusindvis af skoleelever

Hvert år kommer mere end 20.000 elever på gårdbesøg i Danmark og lærer om alt lige fra økologi til dyrevelfærd. Her har de duftet, lyttet og rørt – og det er du med til at gøre muligt. Når du spiller med hos Landbrugslotteriet, er du med til at give børn en helt unik mulighed for at lære om det danske landbrug.