Skip to the content

SAMSON AGROLIZE

SAMSON AGROLIZE støtter LandboUngdom

Grønt grej giver grokraft

SAMSONS grønne gyllevogne og møgspredere kender de fleste. Især om foråret, hvor store mængder værdifuld husdyrgødning og biogasgylle skal bringes ud på markerne i afmålte og præcise mængder til de forskellige afgrøder.

Det kan da godt være, det lugter af gylle i nogle uger hvert forår. Men slet ikke så meget, som det har gjort. På blot 20 år lykkedes det landbrugslandet Danmark at halvere forbruget af kunstgødning ved til gengæld at udnytte næringsstofferne i gylle og husdyrgødningen meget bedre.

Når du kører gylle ud – og måske sidder fast eller laver dybe spor i marken – er det fordi, planterne skal have noget at leve af på det helt rette tidspunkt.

Gylleomrører, pumper, hjul og dæk, hydraulik, gps og elektronik, bundkæde, slangebom eller nedfælderskær – det hele kan slides eller rammes af et uheld.

Så er det godt at kunne ringe til en ven, der kan hjælpe. Samson Agrolize er et firma, der kan hjælpe med at ordne grejet, hvis det ikke virker, som det skal. Telefonnummeret er i øvrigt nemt at huske, 69 15 15 15, og giver dig hjælp til at få en montør ud. Hvis det er noget med skærmen eller elektronikken, kan det måske klares over telefonen.

Samson Agrolize blev etableret i 2016 i det nybyggede værksted og hallerne med nye og brugte SAMSON maskiner lige ved siden af fabrikken i Viborg, hvor alle SAMSON produkterne bliver produceret.

Uanset, hvor i landet, du kører med din SAMSON maskine, kan vi hjælpe dig – hurtigt. Vi har nemlig en aftale med en række landbrugsmaskinværksteder rundt omkring i hele landet om at reparere og hjælpe med en vigtig reservedel, hvis det er nødvendigt. Derfor kan vi altid finde en dygtig montør i nærheden og rykke ud hurtigt, hvis der opstår et problem med dit SAMSON grej.

Husk, når du rører gylletanken op, flytter gylle eller kører med gyllevognen og møgsprederen, så udfører du en af de vigtigste opgaver for miljøet og for fødevareproduktionen i Danmark.