Skip to the content

SvineRådgivningen

SvineRådgivningen støtter LandboUngdom

Vi er med dig hele vejen

I SvineRådgivningen tilbyder vi rådgivning skræddersyet til at dække dine ønsker og behov, så du får det optimale ud af forløbet. Vi hjælper dig med alt fra intensiv staldgangsrådgivning til specialrådgivning indenfor foder, miljø, strategi, ledelse og produktionsøkonomi.

 

Køb ikke katten i sækken – ring til SvineRådgivningen

Er du på udkik efter ejendom, er det særdeles vigtigt at tjekke, om produktionstilladelsen stemmer overens med salgsmaterialet og ikke mindst at få kontrolleret, hvordan ejendommens placering kan påvirke din fremtidige strategi. Er der begrænsninger i forhold til lugtgeneafstand? Har staldanlægget særlig kvælstoffølsom natur i baghaven? Eller er der begrænsende krav til drift og produktion i miljøtilladelsen?

For at undgå at købe en ejendom, der har for mange begrænsninger, er det en fordel at få ejendommen miljøvurderet, inden du sætter din underskrift…

Vi står klar til at søge alle de nødvendige oplysninger om en ejendom – så brug hellere et par timer med os, fremfor at købe ”katten i sækken”.

 

Ejendomsgennemgang – kom godt i gang

Når den rigtige ejendom er fundet, hjælper SvineRådgivningen dig med at komme godt i gang, herunder en gennemgang af ejendommen med fokus på:

  • Optælling og værdisætning
  • Kapacitet og flow
  • Foderanlæg og fodersystem
  • Management og arbejdsbehov

 

Nyetableringsrabat

Er du ny svineproducent, eller er du i overvejelsesfasen, så kontakt SvineRådgivningen og vi hjælper dig godt i gang. Drejer det sig om en ejendoms- eller miljøgennemgang, eller blot sparring på et muligt projekt, så tilbyder vi rabat til nye svineproducenter - og en faglig, troværdig og uvildig rådgivning.

 

Kontakt SvineRådgivningen

Herning  Vojens  Kolding

T: 7015 1200

Følg os på facebook https://www.facebook.com/svineraadgivningen

Læs mere på vores hjemmeside www.svineraadgivningen.dk

Få tilsendt vores nyhedsbrev https://svineraadgivningen.dk/svinenyt/

 

 


embedgooglemap.net