Skip to the content

Veng System

VengSystem

Vi leverer højteknologiske og individuelle løsninger til moderne stalde.

Hos VengSystem tager vi udgangspunkt i den enkelte kunde og det enkelte projekt. Sammen med vores dygtige konsulenter sammensætter du den løsning, der passer til præcis din situation.

Vi tænker ikke i gennemsnitsbetragtninger og laveste fællesnævner. Vi laver løsninger, der bliver billigere for landmanden, giver øget dyrevelfærd og skåner miljøet på samme tid - fordi vi udnytter de ressourcer, der allerede er til rådighed i stalden.

Vores mission er at kunne levere de krævende styringsløsninger, som landbrugsproduktionen og samfundet i dag forventer, i en forenklet og alligevel mere fleksibel form. 

Nye krav skal let kunne indbygges i eksisterende bygninger, og nye stalde skal kunne laves simple og senere udvides, hvis det kræves. 

VengSystem vil forsyne landbruget med nye og bedre løsninger, som vil sikre produktionen i nye såvel som eksisterende stalde.

VengSystem har en meget ansvarlig miljøpolitik.

Vi bruger bæredygtig strøm fra vindmøller og solceller og varmen til opvarmning af virksomheden kommer fra halmfyr. Desuden bruger vi selv vores intelligente enheder til at styre varme og vandforsyning, hvilket sikrer en optimal anvendelse af ressourcerne.

Selv om alle vores løsninger skal hjælpe vores kunder til at drive endnu bedre forretning og sikre dyrene endnu mere velfærd, vil vi ikke gå på kompromis med miljøet. Det handler om, at passe på de ressourcer vi har.