Skip to the content

DM i traktortræk 2019

Hvert år afholder LandboUngdom DM i traktortræk. Stævnet foregår i september og er afslutningen på traktortræk-sæsonen.

Følg DM i traktortræk på vores Facebook-side.

I 2019 var DM sammen med DTP's EM på traktortrækbanen i Brande. Se vinderne fra de 14 forskellige klasser. Se den samlede resultatliste for alle klasser.

I 2020 er Region Viborg vært for DM, der afholdes på Mors.

Danmarks bedste trækkere

Man skal kvalificere sig til DM i traktortræk. Det sker via lokale, regionale og landsdelstræk. På den måde sikrer vi, at DM består af de bedste traktorer og de bedste trækkere i de forskellige klasser. Til DM deltager trækkere fra hele Danmark.

For tilskuere

DM i traktortræk er en hamrende sjov dag som tilskuer. Der plejer at være cirka 3000 tilskuere til DM, og de har altid en fremragende dag. Nogen gør det til en fest, andre hygger sig med vennerne, nogen sparker dæk, og der er plads til hele familien. Legebørn i alderen 0-99 år er meget velkomne, og vi garanter fede traktorer og super stemning.

Det bedste er selvfølgelig, når man vinder, men på samme tid også at man får lavet et flot stykke arbejde på traktoren

Thor Petersen, vinder af DM 2018 i Farmklasse 0

Nyheder om traktortræk

Flot fremmøde og god debat til traktortræk-årsmøde

87 traktortræk-entusiaster fra hele Danmark var søndag den 6. oktober mødt op til traktortræk-årsmøde på Dalum Landbrugsskole.

Video: Mød en af vinderne til DM i traktortræk

Kom med op i førersædet i en traktor til DM i Traktortræk. Vi fulgte Emil Ringberg fra Team El Diablo før og efter han snuppede 1. pladsen i Farmklasse 0 til lørdagens DM i Traktortræk i Brande.

Video: Frivillige fra LU til DM i Traktortræk

Lørdagen bød på et vellykket DM i Traktortræk med masser af tilskuere og højt humør. Men det var aldrig blevet til noget uden de fantastiske frivillige fra LU.