Skip to the content

DM i traktortræk 2019

LandboUngdoms DM i Traktortræk 2019 afholdes lørdag den 7. september på Brande Pulling Arena (Frihedevej 4, 7330 Brande).

Deltagerlisten til DM er klar - se deltagerliste.

DM afholdes i samarbejde med DTP i forbindelse med European Championship, der kun hvert niende år finder sted i Danmark.

Arrangørerne bag DM i år, Region Vejle, Sønderjylland, Ribe og Fyn, glæder sig helt vildt til at byde velkommen, når danmarks bedste traktortrækkere dyster om en plads på podiet.

Når Danmarksmestrene er fundet, skal det selvfølgelig fejres med et brag af en afterparty! Så sæt hele dagen og natte af med. Køb billetter til festen her.

Gratis adgang til DM for LU-medlemmer

Indgang for DM i traktortræk lørdag den 7. september er gratis for LU-medlemmer. Man kommer ind via LU-indgangen ved at forevise dokumentation for sit LU-medlemskab. F.eks. dit medlemskort, som ligger på din medlemsapp.

Ønsker man at blive og få søndagens DTP-stævne med, kan billetter købes til formålet på DTP's hjemmeside - hvor der iøvrigt også kan købes festbilletter og forkøbes poletter, som bruges som betaling på stævne pladsen

Vedrørende campingområdet kan man booke sammen, når man ankommer på dagen – så kom i god tid, hvis I gerne vil være sikker på at kunne campere sammen. Man kan også komme i ugen op til og parkere campingvognen. Det er ”først til mølle” princip. 

Nærmere info om camping og priser findes her på DTPs hjemmeside.

Det bedste er selvfølgelig, når man vinder, men på samme tid også at man får lavet et flot stykke arbejde på traktoren

Thor Petersen, vinder af DM 2018 i Farmklasse 0

Nyheder om traktortræk

Høje forventninger til årets DM i traktortræk

Over 90 trækkere skal konkurrere om en plads på podiet, når der d. 7. september afholdes DM i traktortræk i Brande Pulling Arena. Forventningerne er enorme, fortæller Jimmy Pedersen, formand for DM i traktortræk.

Se resultater fra DM i traktortræk

DM 2018 på Landsskuepladsen i Herning er veloverstået, og 14 danmarksmestre er fundet. Her får du den fulde resultatliste.