Maskinhandler Indkøbsringen A/S

samarbejdspartnere i LandboUngdom

BE STRONG – BE KUHN

Maskinhandler Indkøbsringen A/S (MI) har eksisteret siden 1963 som et indkøbssamarbejde mellem danske maskinforretninger. I dag er der mere end 50 MI-forhandlere fordelt over hele landet. Hovedkontor og centrallager er placeret i Vejle, hvor der også findes en 1200 m² stor maskinudstilling, som har åbent året rundt.

MI er blandt andet importør af KUHN – verdens største producent af landbrugsredskaber. MI deltager i tæt samarbejde med KUHN omkring udvikling af nye redskaber og har været med til at teste flere nye modeller hos danske landmænd. Udover KUHN-redskaber tilbyder vi desuden et bredt udvalg af gødningsspredere fra Rauch, samt MI’s eget store produktprogram af vogne: MI-Tip.

Hos MI finder du gode varer til fair priser, med den bedste service og support.

Mere end blot et salg

Ud over det brede udvalg af professionelle maskiner og redskaber til landbruget, har vi nogle meget kompetente produktkonsulenter, salgskonsulenter, servicefolk og montører til at hjælpe med rådgivning, service og support. Det landsdækkende MI-forhandlernet er en god garanti for, at lokal service og support altid er til stede.

Læs mere her: www.mi.dk

Annoncer