Stævner og resultater

Tilmeld dig som trækker og se stævner og resultater

Regler

Som trækker og arrangør er regler noget at det vigtigste

DM i traktortræk

Se, hvornår der er DM i traktortræk og find alle deltaljerne

Hvordan deltager jeg i traktortræk?

For at deltage i traktortræk skal du have et medlemsskab af LandboUngdom og et gyldigt traktorkørekort. Se her hvordan du tilmelder dig.

Traktorerne er inddelt i to klasser, som bliver kaldt Standardklasse og Farmklasse.  Standardklasse er almindelige landbrugstraktorer. Farmklasse er lettere modificerede traktorer. Indenfor disse to klasser er traktorerne inddelt i vægtklasser.

Vil du hellere deltage i pløjning? Læs om det lige her.

Hvad er traktortræk?

Velkommen til traktortræk i LandboUngdom. Vi arrangerer hvert år mange traktortrækstævner rundt omkring i landet, og vi glæder os til at se dig som tilskuer, dommer eller trækker.

Traktortræk er en motorsport, hvor man i en traktor forsøger at trække en slæde så langt som muligt på en 100 meter lang bane. På slæden er monteret en tonstung vægt. Langsomt forøges modstanden mod jorden, og den bliver sværere at trække. Hvis det lykkes at få trukket slæden igennem hele banens 100 meter, opnår man et eftertragtet full pull og kommer videre til finalerunden.

Læs mere om traktortræk

Værktøjskassen for traktortræk

I værktøjskassen for traktortræk finder du alt relevant materiale, hvis du f.eks skal afholde et stævne eller vil have opfrisket reglerne.

Landstraktortrækudvalg

Landstraktortrækudvalget arbejder med alt, hvad der har med trakortræk at gøre. F.eks. regler og udvikling af dommerkurser.

Annoncer