Bliv en del af noget større

Som medlem af LandboUngdom har du mulighed for at møde  unge fra hele verden med interesse i livet på landet. Deltag i vores internationale begivenheder og få et stort netværk i hele Europa. Vi er medlem af flere organisationer, som hvert år arrangerer forskellige begivenheder.

Kommende internationale begivenheder

Ungdomsugen 2022

juli 11, 2022 - juli 17, 2022

Europa Rally 2022

august 1, 2022 - august 6, 2022

Hvad kan jeg opleve med LandboUngdom?

Du har rig mulighed for at opleve verden med LU og møde unge med interesse i livet på landet. Vi er medlem af følgende organisationer, som hver især arrangerer events, som du kan deltage i. 

oplev verden med lu

En paraplyorganisation for ungdomsorganisationer i Europa

En paraplyorganisation for ungdomsorganisationer i Europa med interesse for landet. De 21 andre medlemsorganisationer kommer fra 18 forskellige lande i Europa.

Det betyder: Der er rig mulighed for at få et stort netværk i Europa blandt andre unge landmænd og landbrugsinteresserede i øvrigt.

RYE arrangerer hvert år tre store events af hver én uges varighed, som du kan indstilles til at deltage i. Alle arrangementer foregår på engelsk og har et tema, som er det gennemgående for hele ugen. Se mere på hjemmesiden: Home – Rural Youth Europe

LandboUngdoms kontaktperson til RYE: 

Helene Haug Brinch 

Bliv LU'er

En paraplyorganisation for ungdomsorganisationer i Norden

En paraplyorganisation for ungdomsorganisationer i Norden. De 14 medlemsorganisationer kommer fra hele Norden, dvs. Danmark, Finland, Færøerne, Grønland, Island, Norge, Sverige, Sydslesvig og Estland. Ungdom, frivillighed og foreningsliv er omdrejningspunktet for samarbejdet. 

Det betyder: Du har rig mulighed for at møde andre unge fra Norden med interesse for frivillighed og foreningsliv.

NordUng arrangerer hvert år Lederskole, Study Sessions, Konferencer og Seminarer. Alle arrangementer foregår på de nordiske sprog og har et tema, som er gennemgået for hele arrangementet. Se mere på hjemmesiden: Nordisk Ungdomsorganisation | NordUng | NordYouth

Dansk formand for NordUng:

Rene Mejer Lauritsen

ceja

Rådet for unge landmænd i Europa

Rådet for unge landmænd i Europa. Det handler om EU-politik og nye tiltag omkring det landbrugsmæssige i EU, før det når til de danske politikere.

LU er repræsenteret med to repræsentanter, som begge er medlemmer af LU’s landsledelse. 

Se mere på hjemmesiden: CEJA – European council of young farmers

Formand i LandboUngdom:

Niels Skovgaard

Årshjul over aktiviteter med LU i NSU og RYE

Kom med i fællesskabet

Skal du være LU'er?

LandboUngdom er mødestedet for unge på landet. Vi skaber aktivitet, udvikling og en tro på fremtiden på landet.

Du får venner for livet, et stærkt netværk og sjove oplevelser. Gennem vores kurser og aktiviteter har du hele tiden mulighed for at opnå ny viden.

Et medlemskab koster kun 300 kr. om året. 

Annoncer