3F

3F

samarbejdspartnere i LandboUngdom

Meld dig ind i 3F – vi står bag dig under din uddannelse

Når du er i gang med landbrugsuddannelsen, har du krav på en overenskomstmæssig løn og en ordentlig behandling på din arbejdsplads. 3F har aftalt dine forhold på arbejdspladsen, og vi kender dit fag. Derfor er det en god idé at være medlem af 3F.

Ud over de ordentlige vilkår, som overenskomsten giver dig, så er 3F også din personlige hjælp i hverdagen. Hvis du har problemer på din arbejdsplads, kan du altid tage en snak med os.

Gratis a-kasse som lærling og elev

Du kan blive fritaget for at betale kontingent til a-kassen, hvis du er lærling eller elev, under uddannelse på SU, eller hvis din dagpengeperiode er udløbet.

Men du skal søge a-kassen om at blive fritaget fra at betale, og der er en række krav, som skal overholdes. Dem kan du læse mere om ved at følge linket.

Læs om du kan få gratis a-kasse

Fordele som medlem af 3F 

Når du er medlem af 3F, er der en masse fordele, som både hjælper dig under uddannelsen og sikrer dig et godt arbejdsliv. F.eks. er der:

  • 3F Ungdom, der taler din sag
  • Rabatter på forsikringer
  • Masser af kontante rabatter med PlusKortet.

Der er mange gode grunde til at være medlem af 3F. Dem kan du læse mere om i linket, eller du kan kontakte den afdeling, der er tættest på dig.

https://www.3f.dk/bliv-medlem/bliv-medlem-af-3f-som-laerling-eller-elev

Læs i øvrigt meget mere om hvad der sker i 3F på facebook:

https://www.facebook.com/3Fdanmark

Annoncer