Danbred

Danbred

samarbejdspartnere i LandboUngdom

DanBred er klar til fremtidens bæredygtige produktion

DanBred leverer svinegenetik og serviceløsninger i verdensklasse til svineproducenter i både Danmark og udlandet. Det er målrettet avl, der har gjort, at vores genetik er blandt verdens bedste. Og vi optimerer fortsat på alle de områder, der kan gøre en forskel for svineproducenter i hele verden!

Vi skal stå sammen om at skabe fremtidens landbrug, så vores store genetiske potentiale skal naturligvis komme jer, fremtidens svineproducenter, til gode. Vi sikrer de bedste resultater ved kontinuerligt at levere forbedret produktivitet, genetisk og økonomisk fremgang samt teknisk management support. Dermed gør vi det muligt at producere mere svinekød af højeste kvalitet med færre ressourcer, hvilket er nøglen til at opnå en mere bæredygtig svineproduktion.

Bæredygtighed er nemlig kommet for at blive, og vi har været på forkant med udviklingen. Vores professionelle forsknings- og udviklingsafdeling arbejder hele tiden på at forbedre avlsprogrammet for at sikre, at vi holder trit med fremskridtet i en branche præget af forandring. Vores forsknings- og udviklingsaktiviteter har skabt rekordstor avlsfremgang og har resulteret i en svinegenetik, som blandt andet har reduceret foderforbruget, og som sikrer, at hver so giver flest muligt overlevende grise. I årtier har vi avlet efter balancerede avlsmål, der fokuserer på høj effektivitet, holdbarhed og overlevelse, hvilket bidrager positivt til klimaaftrykket og dermed også bæredygtigheden. Vi avler også efter robusthed, så vi har sunde, stærke og holdbare dyr med høj dyrevelfærd. Kort sagt er vores DNA bevidst målrettet fremtidens bæredygtige produktion.

For at sikre, at alle får succes med vores DNA, har vi lavet et digitalt vidensbibliotek – DanBred Knowledge Hub – som altid kan tilgås på danbred-knowledge.com. Her deler vores eksperter praktiske artikler, informative videoer og trinvise vejledninger, som alle er med til at sikre et fuldt udnyttet potentiale og dermed en bæredygtig produktion. DanBred Knowledge Hub er et stærkt supplement til DanBred Manualer, som hjælper producenter og medarbejdere over hele verden med at opnå endnu bedre produktionsresultater gennem praktisk viden, der er lige til at påføre deres egen produktion. Med adgang til vores vidensunivers og med DanBred-avlsdyr i produktionen har fremtidens producenter de optimale forudsætninger for at opnå bæredygtige resultater i verdensklasse. Det handler alt sammen om generne – og vores forbedres hele tiden!

Har vi fanget din interesse? Så hop da ind og læs mere her: https://danbred.com/da/   

Billeder fra Danbred

Annoncer