udvalg og projekter

Årsmøde: En dag i fællesskabets tegn

140 medlemmer af LandboUngdom var d. 25. september samlet til årsmøde på Bygholm Landbrugsskole. Medlemmerne mødte forventningsfulde op til en dag, hvor man igen kunne mødes under dagsordenen LandboUngdoms fremtid.

Formand Niels Skovgaard ledte årsmødet godt fra start med sin beretning, hvor fokus var på LandboUngdoms fremtid. Omdrejningspunktet var fællesskabet, som er bærende for LandboUngdom, og sådan skal det fortsat være.

”Vi skal skabe et fællesskab, hvor man har lyst til at bidrage og udvikle sig. Vi er en ungdomsforening og det er enormt vigtigt at vi er tydelige i, hvad vi vil og kan, så vi er med til at sikre, at det er attraktivt at være ung på landet – også i fremtiden”, sagde Niels Skovgaard bl.a. i sin beregning.

 

Tak til alle i LandboUngdom – vi skal løfte og blive bedre sammen

Det er en spændende tid LandboUngdom går i møde, hvor frivillige kræfter skal være med til at bane vejen for fremtiden.

”Der skal lyde en stor tak til alle jer frivillige, som med aktiviteter og engagement er med til at udvide vores fællesskab,” fortsatte Niels Skovgaard.

”LandboUngdom er en stor, bred og kompleks ungdomsorganisation, hvor vi alle har tråde til hinanden, og det kræver, at vi er gode til at spille hinanden gode, så vi kan mere sammen. Den demokratiske dannelse er enorm vigtig i LandboUngdom, og det er vigtigt, at vi klæder hinanden bedst på til at løse de udfordringer, der er. Vi kommer alle med forskellige perspektiver, og det er en god ting, for så kan vi lære af hinanden og blive bedre sammen,” uddybede Niels Skovgaard.

Afslutningsvis lød der også en stor tak til alle LandboUngdoms samarbejdspartnere for at stå sammen om de fælles interesser, og til landets politiske partier, for at lytte og inddrage næste generation af unge på landet.

 

Kampvalg til hovedbestyrelsen

Den sidste del af årsmødet bød på valg til hovedbestyrelsen, hvor tre nye ansigter blev valgt ind: Helene Haug Brinch (Nordsjællands LandboUngdom), Anders Kusk Dalsgaard (Lemvigegnens LandboUngdom) og Patrick Mikkelsen (Herningegens LandboUngdom).

Kristian Ballebye (Brønderslev LandboUngdom) blev valgt til 1. suppleant og Helle Hansen (Syd-Østdjurs LandboUngdom) blev valgt som 2. suppleant.

 

Der lød store klapsalver til Årets LU’er, som i år gik til Martin Rhode Andersen (Herningegnens LandboUngdom) og Årets Event, hvor Thy LandboUngdom løb med sejren. Og en særlig lang klapsalve lød til Esben Tanghus (Midt- og Vestsjællands LandboUngdom), Jes Kjærgaard (Skriveegnenes LandboUngdom) og Christine Hansen Birkegaard (Koldingegnens LandboUngdom), som trådte ud af bestyrelsen. 

Forrige Vinderne fra DM i traktortræk 2021

Annoncer

Kontaktoplysninger