LandboUngdom

Valgflæsk og debat på menuen til valgmøde

Omkring 100 mennesker mødte op, da Fyns LandboUngdom i samarbejde med Centrovice og Dalum Landbrugsskole afholdt valgmøde i Odense tirsdag aften. Her stod den blandt andet på debat med fokus på landbruget – og dertil blev der selvfølgelig serveret valgflæsk.

Valgkampen er for alvor i gang, og det kan mærkes ude i bybilledet, hvor valgplakater præger lygtepælene og foldere bliver delt ud til højre og venstre på gaden. Men også i LandboUngdom er der fokus på politik og valgkamp i øjeblikket.

Mere end 100 mennesker mødte op, da Fyns LandboUngdom i samarbejde med Centrovice og Dalum Landbrugsskole afholdt valgmøde på skolen i Odense, hvor man kunne møde kandidater fra ni af de opstillingsberettigede partier.

Til arrangementet var der især fokus på, hvordan landbruget skal leve op til forbrugernes ønsker og være en medspiller i kampen for et bedre klima. Dertil blev der også diskuteret jordskat, økologi og jordfordeling, og hvordan det hele skulle finansieres.

Godt med fokus på politik

Frederik Petersen, formand for Fyns LandboUngdom, er godt tilfreds med arrangementet, da det var med til at vise, at LandboUngdom har en politisk stemme, når det kommer til, hvad der skal ske i landområderne og inden for landbrugserhvervet.

“Det er kanon at få disse arrangementer på dagsordenen. Vi skal som unge tages seriøst, og der skal lyttes til de meninger og holdninger, som vi har,” siger han og uddyber:

“Det er helt sikkert noget vi skal gøre os mere i. Vi er meget mere end “bajere og traktortræk”, og vi skal virkelig slå igennem på den politiske bane.”

Publikum var til arrangementet aktive, når det kom til at få stillet gode spørgsmål og holde den gode tone. Og det blev til sidst belønnet med en god omgang valgflæsk, som blev serveret for de fremmødte.

LandboUngdom

Følgene kandidater var til stede:

  • Socialdemokrat – Kim Aas
  • Radikale Venstre – Søren Hillers
  • Konservative – Jørgen Nielsen
  • Nye Borgerlige – Klaus Kroll
  • SF – Rasmus Peter Henriksen
  • Liberal Alliance – Karsten Bach
  • Dansk Folkeparti – Lars Kolling
  • Venstre – Erling Bonnesen
  • Enhedslisten – Jesper Kiel
Forrige Valg på årsmødet: Se de nye udvalg

Annoncer

Kontaktoplysninger