Brøns Group

Amazone landbrugsmaskiner

Landbrugsmaskiner fra Amazone er ikke ukendt i Danmark og vi er stolte over at sige at vi har haft importen siden 1982, så vi kender maskinerne ud og ind, selvom meget er sket siden dengang.

Den personlige og tætte kontakt med brugeren af maskinerne vægter vi højt, det har vi altid gjort. Helt tilbage i starten (1982) kørte vi ud med maskinerne og tilpassede dem direkte ved brugeren. Selvom vi stadig vil elske at gøre det, invitere vi i dag gerne brugerne og forhandlere til os i Brøns. Så vi stadig har den tætte kontakt, som er grundsten for vores virke.

Vi forstår og løser de udfordringer som fremtiden bringer landbruget, derfor er vi også stolte over de innovative løsninger som vores maskiner bringer indenfor især præcisionslandbrug.

Vi tilbyder innovativt landbrugsteknologi med en høj kvalitetsstandard under hensyntagen til moderne og økonomiske landbrugssystemer. På denne måde bidrager vi til vores kunders succes.

Vi har til hensigt at blive den førende importør af landbrugsredskaber inden for sektorerne jordbearbejdning, så-teknologi, befrugtning og afgrødebeskyttelse.

Vi hjælper vores brugere via vores personlige service, uddannelse og servicekompetencer.

Derfor er Amazone navnet du skal huske når du tænker på jordbearbejdningplanteavlgødningsspredere & såmaskiner. Udover maskiner som kan klare enhver udfordring, er vores forhandlere, montører & servicefolk eksperter indenfor landbrugsområdet, så kontakt os gerne for en demo eller bare snak om hvad vi kan hjælpe med. Vi er aldrig længere væk end en mail eller et opkald.

LandboUngdom takker for støtten

Billeder fra Amazone

Annoncer