Brøns Group

samarbejdspartnere i LandboUngdom

Krone landbrugsmaskiner

Vi kender vigtigheden af næste generation, da vi er en familievirksomhed som er gået i arv. Derfor støtter vi også Landboungdom, da vi vil hjælpe næste generation indenfor landbruget med at opnå resultaterne der skal til i fremtiden.

Krone, der fremstiller moderne foderhøstudstyr til de højeste kvalitetsstandarder og til konkurrencedygtige priser i den lille landsby Spelle i Tyskland, er forpligtet til kontinuerligt at højne effektiviteten af ​​landbrugsmaskiner til stadig vildere niveau. Med den rigtige blanding af innovation, ekspertise og kundefokus, der har gjort Krone og Brøns Group til markedsledere og den langsigtede markedsleder inden for plæneklippere og rundballepressere.

Hele produktsortimentet omfatter skårlæggere, høvendere, rotorrivere, fodervogne samt rund- og storballepressere og snittere. Big M er en højkapacitet skårlægger, der arbejder i en bredde på 13,20 m. Big X præcision finsnitter er i øjeblikket verdens mest kraftfulde finsnitter. Krone Big X finsnitter spænder fra 500 hk til mere end 1.000 hk. Som de første i landbrugssektoren har Krone igen og igen præsenteret spidse innovationer inden for foderteknologi.

Når alt kommer til alt, er avanceret landbrugsmaskiner absolut nødvendigt for at gøre landbruget til en holdbar forretning. For eksempel var Krone den første producent, der introducerede en rundballepresser med integreret indpakning – vores Combi Pack ballepresserindpakning, der presses og pakkes ind i en arbejdsgang. Vores Big M skårlægger med høj kapacitet opnår hurtigt nye benchmarks i landbrugssamfundet. Når alt kommer til alt, er der i øjeblikket mere end 1.000 enheder, der arbejder i markerne rundt om i verden.

Vi tilbyder gerne at vise vores maskiner frem, så kontakt os gerne for en demo eller bare snak om hvad vi kan hjælpe med. Vi har forhandlere, montører & servicefolk som alle er certificeret KRONE eksperter i hele Danmark, hver og en af dem står klar til at hjælpe dig.

Vi prøver altid at komme med innovative og moderne løsninger til landbrugsbranchen, derfor vil du også få høj kvalitet af arbejde fra Krone samt driftssikre maskiner, det står vi inde og på mål for.

Se vores populære storeballepresser eller rundballepressere.

Billeder fra Krone

Annoncer