Brøns Group

samarbejdspartnere i LandboUngdom

JCB Agri

JCB Agri er nyt i Danmark og vi er stolte over at kunne repræsentere et så forankreret og innovativt mærke indenfor landbruget som JCB.

Da den næste generation altid er vigtig, støtter vi gerne Landboungdom, som gør et stort stykke arbejde for netop for fremtiden, som er en vores værdier. Vi kender nemlig selv vigtigheden af fremtidssikring som den familievirksomhed vi er. Vi gør meget for at fremtidens landmænd opnå resultaterne der skal til i fremtiden.

Vi tilbyder gerne at vise vores landbrugsmaskiner frem for dig eller jer, kontakt os meget gerne for en demo eller bare snak om hvad vi kan hjælpe med. Vi har forhandlere, montører & servicefolk som alle er certificeret JCB-eksperter i hele Danmark, hver og en af dem står klar til at hjælpe dig.

JCB Agri maskiner til landbruget er maskiner importeret direkte fra Storbritannien til Danmark. JCB har produceret landbrugsudstyr siden 1945, da Joseph Cyril Bamford byggede sin første trailer. JCB har altid forstået, at kun det højeste niveau af ydeevne og produktivitet kan gøre det, når det kommer til landbrugsmaskiner. Derfor har JCB udviklet specialmaskiner som teleskoplæssere til landbrug, minilæssere og Fastrac traktorer.

Siden 1991 har JCB har bygget den unikke Fastrac. Det er den hurtigste produktionstraktor i verden og unik i at tilbyde fuld affjedring foran og bag for uovertruffen kørsel, komfort og trækkraft. Den nuværende serie er den mest produktive, mest alsidige, mest komfortable og sikreste serie traktorer på markedet.

Hos Brøns Group, står vi inde og på mål for kvaliteten samt driftssikkerheden af vores maskiner, derfor kan du altid kontakte os og få seriøse svar du kan bruge til noget. Vi er aldrig længere væk end telefon, computer eller en køretur, så du er altid velkommen til at kontakte os med stort og småt.

Se de banebrydende traktorer eller perfekte minilæssere til landbruget.

LandboUngdom takker for støtten

Billeder fra JCB

Annoncer