Danish Agro

DANISH AGRO – EN INTERNATIONAL LANDBRUGSKONCERN

Vil du være med til at skabe fremtidens landbrug?

Kickstart din karriere som trainee!

Drømmer du om at skabe værdi for landmanden ved at rådgive og optimere bedriften? Så kickstart din karriere med et traineeforløb i en international landbrugskoncern, hvor du har mulighed for at omsætte din faglighed og viden til praksis, når du arbejder med værdibaseret salg.

Som trainee vil du:

  • Opleve et 2-årigt, skræddersyet forløb
  • Arbejde med både salg og rådgivning
  • Få ansvar og udfordringer

Ud over salg og rådgivning spænder opgaverne fra optimering, målgruppeforståelse og kundebesøg til forhandling, formidling samt snitfladerne mellem salg og marketing.

Du er garanteret personlig og faglig udvikling – sammen med fast løn, pension og fritvalgsordning.

Nysgerrig?

Læs mere på: Trainee i Danish Agro

Om Danish Agro

Vi vil skabe værdi!

For landbruget. For landmanden. Og for medarbejderne.

Danish Agro koncernen er ejet af 8.350 danske landmænd, og vi er med dem på hele rejsen fra jord til bord. Vores rødder går tilbage til 1901, og vi er i dag mere end 5.000 medarbejdere i over 100 selskaber fordelt i 15 lande. I Danmark har vi kontorer fordelt over hele landet.

Hos Danish Agro bygger vores fundament på samarbejde, og vi har en grundlæggende tro på, at vi er stærkere sammen. Sådan har det været lige siden begyndelsen, og tankegangen lever stadig i bedste velgående i vores nu internationale landbrugskoncern.

Fra marken til skærmen er medarbejderne kernen i vores evne til at skabe værdi og udvikle fremtidens landbrug. De sikrer nemlig, at vi kan spille en afgørende rolle i branchens digitale og grønne omstilling, og at vi hver dag hjælper landmanden med at dyrke fødevarer i verdensklasse.

Det gør vi ved at styrke, dyrke og udvikle branchen – og hinanden, ikke mindst.

”Jeg bliver drevet af at se resultater ude hos kunden og skabe reel værdi. Jeg har fået enormt meget plads til at gøre arbejdet på min måde og udvikle mig i mit eget tempo,” Nethe, produktspecialist.

Mød hende og flere af vores kolleger på dyrk din karriere hos Danish Agro

Annoncer