Danish Agro

Danish Agro

samarbejdspartnere i LandboUngdom

Danish Agro – en betydende samarbejdspartner til landbruget

Kunne du tænke dig at blive trainee i Danish Agro?

Hvis du har afsluttet din uddannelse som jordbrugsteknolog eller er uddannet agrarøkonom og har tilegnet dig erfaring over de seneste år, kan trainee-forløbet hos os være begyndelsen på et fantastisk samarbejde. Vores to-årige trainee-program bygger på globale standarder og tilbyder dig muligheden for at udvikle og udfordre dig selv og vores virksomhed.

Vi har brug for din ekspertise for at kunne tilbyde landmændene de bedste løsninger, og giver dig derfor mulighed for at kickstarte din karriere og blive en succesfuld og professionel produktspecialist.

Som trainee i en faggruppe i vores salgsafdeling vil du få bred kontaktflade internt og eksternt. Din vigtigste opgave bliver at skabe værditilvækst til vores kunders forretning ved at tilbyde dem optimale løsninger i deres individuelle situation.

Læs mere om vores trainee program på trainee.danishagro.dk

Om Danish Agro

Danish Agro koncernen er hovedsageligt beskæftiget inden for salg af foderblandinger, råvare- og vitaminforblandinger, gødning, planteværn, såsæd, maskinhandel og energi samt køb af afgrøder fra landbruget.

Koncernen beskæftiger ca. 5.000 medarbejdere og er ejet af 9.000 danske landmænd. Vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder. Vores ejere og kunders behov er udgangspunktet for alle beslutninger.

Danish Agro har en vision om at være den foretrukne og mest betydende samarbejdspartner for landbruget i Skandinavien og Østersø-regionen. Det er nødvendigt for at kunne skabe størst mulig værditilvækst for den enkelte landmand. Det sikrer, at vi kan forsyne danske landmænd med kvalitetsprodukter og serviceydelser på konkurrencedygtige vilkår.

Læs mere på danishagro.dk

Annoncer