Danish Pig Genetics

samarbejdspartnere i LandboUngdom

Danish Pig Genetics er et innovativt og fremsynet svineavlsselskab. Derfor er vi også bevidst om, at unge landmænd spiller en afgørende rolle i at tilføre nutidens landbrug vækst og udvikling samt lede fremtidens landbrug. Derfor ligger det os dybt på sinde at imødekomme den næste generations ønsker og krav så vi i fællesskab kan skabe en sund, effektiv og bæredygtig branche.

Vores kernefokus er at udnytte avlsdyrenes genetiske potentialer til fulde, og vi forsker derfor kontinuerligt i, hvordan vi kan avle sunde og raske grise, der styrker vores kunders produktionsøkonomi og samtidig bidrager til et bæredygtigt landbrug og en bæredygtig industri – nu og i fremtiden.

I vores udviklingsarbejde er hele værdikæden i fokus, fordi en effektiv og bæredygtig svinebranche kræver en fælles indsats. Vi ønsker at tage ansvar i fællesskab for at sikre en branche med gode resultater og sunde forretninger. Derfor tager vores arbejde også altid udgangspunkt i markedets krav, mangler og ønsker, så vi på bedste vis kan imødekomme aktuelle og fremtidige muligheder og udfordringer.

Danish Pig Genetics består af 25 partnere, som repræsenterer nogle af branchens mest erfarne avlere, opformeringer og forhandlere. Vi levere solide genetiske avlsdyr til både ind- og udland. Vores genetiske team samarbejder med nogle af verdens førende genetiske eksperter fra Roslin Technologies ved Edinburgh Universitetet i Skotland. Til sammen udgør vores konstellation et stærkt genetisk samarbejde, som er med til at skubbe branchen til nye højder. Vi er drevet af en stor faglig stolthed og vi dygtiggør os hele tiden, så vi kan være på forkant med udviklingen og sikre Danmarks position som et af de mest innovative lande i branchen.

Annoncer