Elektrikeren Nord

Elektrikeren Nord

Vi har erfaringen

Vi har i over 25 år hjulpet landmænd med deres elektriske installationer, og det har gjort os til en af landbrugets foretrukne samarbejdspartnere. Vi sørger altid for at holde os opdateret på udviklinger inden for branchen, så vi kan tilbyde dig de nyeste og mest optimale løsninger, som samtidig imødekommer de mange regler og krav omkring produktion og miljø, som der stilles til de danske landmænd.

Vi kan hjælpe med reparationer af…
  •  Malkerobotter
  • Foderanlæg
  • Ventilationsanlæg
  • Gylleanlæg
  • Energioptimeringer
Service og vedligeholdelse

Selv om du har den bedste elinstallation, har den brug for jævnlig service og vedligeholdelse i en moderne landbrugsdrift. Den daglige belastning fra dyr og maskiner medfører slid og i værste tilfælde skader, som kan føre til brand. Vi tilbyder jævnlige serviceeftersyn. Med vores store erfaring og kendskab til landbruget ved vi, hvad vi skal kigge efter.

Energioptimering

Som landmand har du mange forskellige elinstallationer, og du kan spare penge ved at tænke i samlede løsninger. Vi kan tilbyde energioptimering, hvor vi gennemgår alle dine elinstallationer med henblik på at få nedsat dit strømforbrug. Der kan være mange penge at spare ved for eksempelvis udskiftninger af dine anlæg.

Tjek på kravene

Der bliver stillet mange krav til landmænd i forhold til hygiejne for at undgå sygdomsudbredelse og smittefare. Vi er helt opdaterede og har fuldstændig tjek på alle reglerne, og vi tilbyder gerne råd og vejledning i forbindelse med optimering af dine installationer, så de lever op til alle hygiejnereglerne.
Kontakt os på 9898 1052 og hør hvad vi kan gøre for jeres landbrug.

Du kan læse mere om Elektrikeren Nord A/S på www.elektrikerenas.dk

Annoncer