Få overblikket: Valg og priser til årsmødet

Den 25. september holdt LandboUngdom årsmøde på Bygholm Landbrugsskole. Ca. 140 medlemmer af LandboUngdom var med til at fejre demokratiet og fællesskabet.

Traditionen tro blev der også uddelt priser og afholdt valg til udvalg og hovedbestyrelsen. Der var kampvalg til både hovedbestyrelsesposterne og til kursus- og aktivitetsudvalget.

 

Nye medlemmer i hovedbestyrelsen  

Der var kampvalg til hovedbestyrelsesposterne, hvor man fremadrettet vil kunne møde tre nye – måske velkendte – ansigter: Helene Haug Brinch (Nordsjællands LandboUngdom), Anders Kusk Dalsgaard (Lemvigegnens LandboUngdom), Patrick Mikkelsen (Herningegens LandboUngdom). 

hovedbestyrelse

Årets LU’er

Martin Rohde Andersen (Herningegnens LandboUngdom) fik æren af at kunne løfte pokalen. Om indstillingen lød det bl.a.: Han er vellidt og forstår at sætte en retning og får folk med i fællesskabet.  

LandboUngdom

Årets Event

Thy LandboUngdom kan det næste år bryste sig med titlen Årets Event, som de får tildelt for deres arrangement: Å-cup. Å-cup afholdes hvert år, og i år kunne ca. 20 personer sejle ned ad åen tilføjet musik, god stemning og kolde drikkevarer. 

LandboUngdom

Kursus- og aktivitetsudvalget byder nye – og gamle – ansigter velkommen

Kampvalg galt også for kursus- og aktivitetsudvalget, hvor Sigga Anker (Bornholms LandboUngdom) og Jannik Dahl Jensen (Lemvigegnens LandboUngdom) blev valgt til udvalget. Anders Bak Bojesen blev valgt til suppleant. 

LandboUngdom
Forrige Årsmøde: En dag i fællesskabets tegn

Annoncer

Kontaktoplysninger