“LU udvikler din faglighed – på flere måder. Du kan blive en dygtigere landmand, en dygtigere leder, en dygtigere politiker, en bedre ven og meget mere…”

Niels Skovgaard, formand

Få ny inspiration og viden fra eksperter

LandboUngdoms regioner og lokalforeninger afholder i løbet af året flere forskellige faglige arrangementer, hvor du kan opnå ny faglig viden.  

Det kan være et bedriftsbesøg, en markvandring, foredrag med spændende oplægsholdere eller udviklingskurser.

aktiviteter i LandboUngdom

Skab et fagligt netværk

Når du deltager i vores faglige arrangementer og aktiviteter, har du rig mulighed for at danne et stærkt netværk med andre unge på landet. 

LandboUngdom arrangerer forskellige kurser både regionalt og på landsplan. Se vores kalender. Martskursus og LU-kurset er de store landsdækkende kurser i LandboUngdom. Du skal være medlem af LandboUngdom for at deltage i kurserne.

Bliv medlem af LandboUngdom

Få et stort netværk gennem LandboUngdoms kurser og aktiviteter. Her kan du møde andre unge, der også interesserer sig for livet på landet.

Politisk indflyselse

LU står sammen om fremtidens landbrug. Vi kæmper for bedre vilkår for unge på landet. Bliv medlem og få indflydelse på fremtiden.

Socialt fællesskab

Bliv en del af et unikt fællesskab for unge med interesse i livet på landet. Vi arrangerer hele tiden nye sociale aktiviteter for medlemmer.

Annoncer