LandboUngdom

Formandskandidat: Mit hjerte banker for LandboUngdom

Thorbjørn Koefoed er den eneste kandidat til formandsposten i LandboUngdom, og han ser frem til at arbejde hårdt for organisationen.

Thorbjørn Koefoed havde ikke regnet med, at han skulle stille op til posten som formand for LandboUngdom, men da den nuværende formand Peter Kock overraskende meldte ud, at han ikke genopstiller, åbnede der sig en mulighed for den 25-årige bornholmer.

”Forudsætningerne ændrede sig, og pludselig var der en mulighed, der er utrolig spænende for mig,” fortæller Thjorbjørn Koefoed, der som den eneste kandidat med meget stor sandsynlig bliver valgt som formand.

”Mit hjerte banker for LandboUngdom, og det vil det altid gøre. Jeg vil kæmpe for foreningen, og jeg ser et kæmpe potentiale.”

Deadline for at indstille kandidater til formandsposten er overskredet, men Thorbjørn Koefoed skal formelt tildeles et flertal af stemmerne til årsmødet 2018 på Gråsten Landbrugsskole, før formandsposten er definitivt i hus.

”Jeg er faktisk rigtig ked af, der ikke er en modkandidat, for selvom jeg nu er så godt som sikret posten, så vil jeg hellere være blevet valgt ind ved kampvalg. Den demokratiske proces og spændingen giver mig virkelig et boost,” siger Thorbjørn Koefoed.

Fakta om Thorbjørn Koefoed

  • Alder: 25 år
  • Gård: Langemyregaard
  • Tid i LU: 10 år
  • Tid i ledelsen: 3 år
  • Uddannelse: Agrarøkonom fra Jordbrugets UddannelsesCenter Århus og faglært fra Gråsten Landbrugsskole

Vil udvikle LandboUngdom

Thorbjørn Koefoed har som næstformand de seneste år været en stor del af strategi-arbejdet i LandboUngdom, og han ser frem til at fortsætte den positive udvikling.

”Vi skal udvikle vores lokalforeninger, vi skal endnu mere synlige og vi skal skaffe flere medlemmer, så endnu flere får muligheden for at være en del af vores fantastiske forening,” siger Thorbjørn Koefoed.

Thorbjørn Koefoed planlægger at fortsætte med at være driftsleder for svineproduktionen på familiegården Langemyregaard. Hans sandsynlige formandskab vil være en deltidsstilling, hvor den nuværende formand Peter Kock er fuldtidsformand.

Forrige Lån din fars traktor og kom afsted til traktortræk

Annoncer

Kontaktoplysninger