Grimme Skandinavien

samarbejdspartnere i LandboUngdom
GRIMME Skandinavien
– den direkte vej til specialisten

Vi leverer og servicerer specialmaskiner til kartoffel- og roeavl samt til tørring, opbevaring og køling af kartofler, løg og gulerødder. Vores styrke er mangeårig erfaring i de tre produktgrupper.

Kendetegnende for GRIMME Skandinavien er knowhow og stor faglig ekspertise.

Denne specialviden sikrer, at vort mobile serviceteam kan yde hurtig, tryg og sikker service overalt i Norden, så de kostbare timer i sæsonen ikke spildes på ventetid og maskinproblemer.

Vore dygtige serviceteknikere har mange års erfaring og rykker ud i servicevognene med al nødvendigt specialværktøj og reservedele. De igangsætter alle maskiner – nye og brugte, store som små. Samtidig giver vi en grundig instruktion i betjening og vedligehold, hvilket sikrer en problemfri start med en ny maskine.

Døgnvagt på vagttelefonen i sæsonen – så kan man døgnet rundt få fat i en servicetekniker eller en lagermedarbejder.

Uden for sæsonen tilbyder vi vores meget populære ”vinterservice”, hvor vi servicerer maskinerne til en god pris og giver special rabat på originale GRIMME reservedele samt rentefri kredit.

Vores hovedsæde med værksted – lager og administration ligger i Rødkærsbro (tæt ved Viborg/Bjerringbro).

Vores reservedelslager er det største i Europa kun overgået af GRIMME-fabrikkens i Tyskland.

Med samarbejdspartnere i Toftlund – Samsø – Sakskøbing og Fårevejle, samt i de andre nordiske lande, er hjælpen altid nær.

Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for DIG og DIN bedrift – se mere på www.grimme.dk

Annoncer