traktortræk

Høje forventninger til årets DM i traktortræk

Over 90 trækkere skal konkurrere om en plads på podiet, når der d. 7. september afholdes DM i traktortræk i Brande Pulling Arena. Alt det praktiske er så småt på plads, og forventningerne er enorme, fortæller Jimmy Pedersen, formand for DM i traktortræk.

Arrangørerne bag er så småt nået i mål med planlægningen og det praktiske, og om lidt over en måned er det tid til et af LandboUngdoms helt store arrangementer – nemlig DM i traktortræk, som i år løber af stablen lørdag d. 7. september i Brande Pulling Arena i Midtjylland.

LU’s regioner Vejle, Fyn, Sønderjylland og Ribe er værter for årets træk, og forventningerne efter mange måneders planlægning er enorme. Det spås, at flere end 3000 mennesker vil lægge vejen forbi mesterskabet, der som noget nyt afholdes i samarbejde med Danish Tractor Pulling (DTP), dagen efter afholder European Championship i traktortræk.

”Vi er på vej til at have alt det praktiske på plads i forbindelse med trækket og den efterfølgende fest. Vi er desuden begyndt at sende information ud til de forskellige traktortrækkere, så vi er klar til start,” fortæller Jimmy Pedersen, formand for DM i traktortræk.

Mange arrangører og frivillige

Gennem det seneste stykke tid har otte arrangører med Jimmy Pedersen i spidsen stået for planlægningen, og der kommer til at være ca. 75 frivillige fra LandboUngdom i til selve stævnet, som skal stå for billettjek i indgangen og praktiske opgaver til den efterfølgende fest.

”Jeg forventer en fantastisk stemning, og folk kan se det gode i den konstellation, at vi samarbejder med DTP. Vi håber at de kan se, at det er en god løsning, for det er to store stævner, som ellers skulle have været med 14 dages mellemrum,” siger Jimmy Pedersen.

”Succeskriterierne er, at både trækkere og publikum er glade for stævnet, og det hele forløber som smurt og vejret holder.  Min største frygt er, at det står ned i stænger hele dagen.”

Større fest end forrige år

Jimmy Pedersen ser især frem til, at efterfesten bliver større end de forrige år. Der er nemlig lagt op til et brag af et arrangement med lækker mad, god musik og masser af mennesker fra LandboUngdom og resten af landet, så der er plads til et gensyn med gamle venner.

”Det bliver en kæmpe fest, og den er åben for alle. Der kommer både musik og kæmpe buffet med alverdens retter. Vi satser på at det bliver meget større end de forrige år. Vi satser på at blive mere end 600 mennesker til spisning og efterfølgende åbner teltet for alle,” siger han.

traktortræk
Forrige Video: Mudderbold på Landsskuet i Herning

Annoncer

Kontaktoplysninger