LandboUngdom

Indstil dine kandidater til LU’s priser

Årsmødet er udskudt på ubestemt tid på baggrund af regeringens anbefalinger.

Til Årsmødet 2020 på Agroskolen ved Herning hylder vi dem, der har gjort en ekstra indsats i det forgangne år. Men vi kan ikke hylde nogen, hvis vi ikke får indstillinger til priserne fra LU’erne ude i Danmark.

Så indstil dine kandidater ved at sende en mail til hct@seges.dk senest 18. marts.

I år skal der uddeles to priser:

Årets LU’er

Vi har fantastisk mange frivillige ildsjæle i LandboUngdom, alle fortjener de ros og anerkendelse. Men nogen er alligevel noget ud over det sædvanlige – og én af dem skal kåres som Årets LU’er.

Ingen kåring uden indstillinger, og derfor er det vigtigt, at DU indstiller den kandidat, du synes skal vinde prisen i 2020. Send en kort indstilling til hct@seges.dk, hvor du fortæller, hvorfor du synes, at personen har fortjent at vinde titlen.

Vinderen findes ved afstemning på årsmødet den 28. marts.

Efter årsmødet 2019 fortalte vinder Emma Christensen:

“Jeg er simpelthen bare så stolt og så glad. Og jeg er rørt. Det er for mig den største pris i LandboUngdom, og det er helt vildt, at jeg har vundet den.”

Årets event

I LandboUngdom hylder vi dem, der får ting til at ske og dem med de nye ideer. Derfor kårer vi Årets event i kategorierne fagligt og socialt. Årets event i LandboUngdom skal opfylde en eller flere af disse kriterier:

  • Være nyskabende
  • Have tiltrukket nye medlemmer
  • Skabt positiv om omtale af LandboUngdom
  • Om arrangementet eller eventen har haft 100 eller 10 deltagere, er ikke afgørende. Det afgørende er den gode ide og eksekvering af ideen.

Har du været med til årets event? Måske du selv har arrangereret det? Indstil eventen som kandidat til prisen ved at sende mail til hct@seges.dk senest 18. marts.

Fyns LandboUngdom vandt Årets Event 2019:

Forrige Jonas er LU’s nye mand i Ungeklimarådet

Annoncer

Kontaktoplysninger