LandboUngdom

Kåringer på Årsmødet: Her er vinderne

LandboUngdoms bedste mennesker og initiativer blev hædret på LandboUngdoms årsmøde.
 

Til LandboUngdoms årsmøde er én af traditionerne, at forskellige medlemmer og tiltag bliver hyldet. Og årsmødet 2018 på Gråsten Landbrugsskole lørdag den 7. april var ingen undtagelse.

Her får du et overblik over, hvem der blev hædret.

Årets LU’er – Therese Bach

Man kan med rette sige, at årets LU’er må være den mest prestigefyldte pris i LandboUngdom. Det er medlemmerne, der indstiller kandidaterne, og medlemmerne der stemmer. Til sidst afgør landsledelsen, hvem af de tre, der har fået flest stemmer, der vinder.

I år gik prisen Therese Bach fra Holbæk-Odsherred LandboUngdom.

Hun modtager prisen for sit arbejde med Klub 1 og sit engagement i lokalforeningen. Og vigtigst af alt: Sit altid gode humør, sit store initiativ og gode energi.

Therese er 23 år og arbejder til daglig som driftsleder på en sobesætning med 450 søer ved Mørkøv på Sjælland. Se, hvor glad, hun er:

LandboUngdom

Årets faglige event – ERFA-grupper på Bornholm

Man bliver klogere af at snakke sammen. Det ved de på Bornholm, hvor de i 2017 have stor succes med at afholde ERFA-møder. LandboUngdom har taget stort ansvar i forhold til medlemmernes faglige udvikling, og medlemmerne har taget godt imod det.

I 2017 blev der afholdt 11 møder om planteavl og svinepasning, og i alt 36 medlemmer deltog. 

Her holdet fra Bornholm, der står bag ERFA-grupperne:

LandboUngdom

Årets sociale event – Mudderbold i Lemvig

Endnu en ny pris, der blev uddelt på årsmødet. 

Mudderbold er et fodboldstævne, som spilles i bedste bondestil. Afviklet på en bane specielt indrettet til aktiviteten – i bund og grund bare et mudderhul på 20 gange 40 meter i et underlag, der kan beskrives som 20 centimeter tungt mudder. 100 folk i godt humør var samlet til en omgang fodbold, der vil gå over i historien som den sjoveste og mest underholdende idrætsbegivenhed i Lemvigs historie.

Her prisvinderne fra Lemvigegnens LandboUngdom:

LandboUngdom

LandboUngdoms legat – Danni K. Jensen

Hvert år uddeleler LandboUngdom 10.000 kr. til et projekt, der fremmer livet på landet med et nyt initiativ. I år gik legatet til Danni K. Jensen, der har en gård ved Høje Tåstrup. Han vil bruge pengene på udvikling af landbrugsfaglige aktiviteter til børn og unge i Høje Tåstrup Kommune. 

Danni inviterer unge, der har det lidt svært i livet, på gårdbesøg. Han lader dem dyrke jord og lærer dem om landbrug. Til det skal der tilknyttes pædagoger og vejledere gennem kommunen, og det er det, pengene skal bruges til.

På årsmødet blev Thorbjørn Westh Koefoed valgt som ny formand for LandboUngdom.

Forrige “Vi står sammen om Danmarks landbrug”

Annoncer

Kontaktoplysninger