Keramikaften i Viborg/Kjellerup LU, gav tid til fordybelse, kreativitet og gode snakke 

En onsdag aften på Asmildkloster Landbrugsskole, var 20 medlemmer fra Viborg/Kjellerups LandboUngdom samlet, hvor de kunne få lov til at udfolde sig kreativt og have mange hyggelige snakke.  Viborg/Kjellerups LandboUngdom havde nemlig inviteret deres medlemmer til “Pigeaften”, hvor aftenens program stod på at male sin egen kop i keramik. I krearummet på Asmildkloster Landbrugsskole, blev man mødt af flotte krystalglas, hældt op med rosé, frugtfade og snacks. Ved siden af var der opsat mange flotte slags malinger og keramikkopper i flere forskellige faconer, leveret af Christina, der står bag Keramikcaféen Chrims.  

Én af aftenens arrangører var Marie Laursen, der sidder i bestyrelsen i Viborg/Kjellerup LandboUngdom. Hun synes det er vigtigt at de i LandboUngdom kan tilbyde deres medlemmer mange forskellige typer af arrangementer, så der er noget for alle.  “Jeg synes det er vigtigt at vi laver noget forskelligt til de her pigeaftener, så vi også tilbyder forskellige ting, hvor alle kan være med, hvor man ikke kan gøre noget forkert og bare få lov at være” siger Marie og fortsætter: “Vi har lavet den her keramikaften, for at prøve noget lidt anderledes og nyt hvor vi kan hygge, snakke og være kreative sammen”. 

Også Freja Svidt, der er EUX-elev på Asmildkloster Landbrugsskole, synes det er fedt at LandboUngdom også tilbyder kreative arrangementer.  “Jeg synes det er fedt at mødes med andre piger fra området af, hvor vi kan hygge og snakke om nogle andre ting end landbrug også” fortæller hun.  

Freja synes også at det er fedt at arrangementet bliver afholdt, på skolen hun går på: “Det er fedt at arrangementer også bliver holdt her på Asmildkloster, så folk der kommer udefra, også lige kan se skolen, hvad vi laver og høre noget om hvordan det fungerer i vores dagligdag og uddannelse, så man kan give det videre, så vi forhåbentligt får nogle fremtidige landmænd” siger hun.  

Flere af de deltagende har også kendskab til Asmildkloster Landbrugsskole og brugte også keramikaftenen til at nyde gensyn med tidligere medstuderende og vante omgivelser. “Jeg synes det er megahyggeligt med de her pigeaftener. Og så bliver det holdt på Asmildkloster Landbrugsskole, som er min gamle skole, og sammen med mange af de piger jeg gik sammen med, så det er også et dejligt gensyn” Siger Mie Tinggaard Larsen, der sidder i bestyrelsen som kassér i Jammerbugtens LandboUngdom.  

Pigeaftenerne, der bliver afholdt møder god opbakning i Viborg/Kjellerup og har førhen også budt på padel tennis og tøjaftener og nu kan de deltagende også glæde sig til at hente deres hjemmemalede keramikkop, efter at den har været til brænding på Christinas værksted i Løgstrup.

Forrige Martskurset 2024: Fokus på fællesskab, personlig udvikling og læring

Annoncer

Kontaktoplysninger