Kverneland

WHEN FARMING MEANS BUSINESS

For at opnå det fulde potentiale i dit landbrug handler det om både at udvide og udvikle bedriften, ikke kun når det handler om selve markbruget og besætningen, men også indtjeningen. Ved at fokusere på mulighederne kan du løfte produktiviteten og dermed indtjeningen. Det kræver klare mål og beslutsomhed. Der skal lægges en passende strategi, og der skal planlægges kommende investeringer.

Oveni skal der tages både miljø- og lovgivningsmæssige hensyn, ligesom rettidighed også spiller ind. Alt sammen med et minimalt forbrug af energi og tid, og med den mindst mulige investering.

Hos Kverneland finder du finder et fuldt program af intelligente maskinløsninger, der gør det muligt at opnå dette. Kverneland Group er blandt verdens førende producenter af landbrugsredskaber. Vi har konstant fokus på innovation og det gør, at vi kan tilbyde et produktprogram af høj kvalitet. Kvernelands produkter er beregnet til det professionelle landbrug, når det gælder jordbearbejdning, såning, græsmaskiner, pressere, sprøjtning og gødningsspredere samt elektroniske løsninger til maskiner og traktorer.

Kverneland Groups danske salgsselskab har hjemme i Kerteminde og sammen med et professionelt forhandlernet rundt om i landet sørger vi for, at danske landmænd har nem adgang til produkterne samt tilhørende reservedelsforsyning og service.

Læs mere her: www.kverneland.dk

Annoncer