LandboUngdom

Kvinde med power nyt medlem af LandboUngdoms ledelse

Den 25-årige sygeplejerske Christine Hansen Birkegaard fra Koldingegnens LandboUngdom er blevet valgt til landsledelsen for ungdomsorganisationen LandboUngdom.

Det er en ung kvinde med et stort drive, der lørdag til LandboUngdoms årsmøde blev valgt til ungdomsorganisationens landsledelse.

“Jeg er meget glad for at komme med i ledelsen, og jeg glæder mig til at sætte fokus på udvikling og arbejde med en masse gode ideer,” siger Christine Hansen Birkegaard.

Christine er uddannet sygeplejerske, og hun passer derfor godt ind i LandboUngdoms profil, der favner livet på landet og ikke kun landbruget.

“Jeg brænder virkelig for LandboUngdom. Ikke så meget for selve landbruget – men for livet på landet. Jeg er ikke landmand, og jeg håber og tror, jeg kan komme med et nyt perspektiv på fremtiden i LandboUngdom,” siger Christine Hansen Birkegaard.

Ung men rutineret
Christine har tidligere været lokalformand i Koldingegnens LandboUngdom, regionsformand i Region Vejle og har det sidste år været suppleant til landsledelsen.

“Jeg har kunnet følge med på sidelinjen i ledelsen det sidste år, og jeg har fået et rigtig godt indblik i arbejdet. Jeg føler mig klar til at komme med i ledelsen, og jeg glæder mig til arbejdet,” siger Christine Hansen Birkegaard.

Jes Kjærgaard og Esben Tanghus blev også valgt til ledelsen. Her var der tale om genvalg. LandboUngdoms landsledelse består desuden af Mathias Hansen, Gerbrig Postma, Søren Fønsskov og formand Thorbjørn Koefoed. Disse var ikke på valg i år.

Steffen Overgaard og Pernille Dreier Hansen blev valgt som suppleanter til landsledelsen.

Gruppebillede af landsledelsen:

LandboUngdom
Forrige Nordjyske Emma kåret som årets medlem i LandboUngdom

Annoncer

Kontaktoplysninger