LandboUngdom Lad landet leve

Lad landet leve – workshops for alle på landet

Der er så meget liv på landet, men hvordan skal livet se ud fremover? Det inviterer Tænketanken Frej, Familielandbruget og LandboUngdom til dialog om.

Dansk landbrug er i evig forandring, og de seneste år er ingen undtagelse. Samfundets fokus på den grønne omstilling sætter stigende krav til klimaaftryk og miljøpåvirkning, mens strukturudviklingen gør, at der kommer færre små landbrug. Herudover afholder stigende økonomiske risici unge landbrugere fra at starte deres egne bedrifter. Samtidig har Covid-19 medvirket til at flere familier flytter fra storbyerne og på landet, og mange har en masse kreative ideer.

Her spiller Familielandbruget en vigtig rolle. Med mangfoldighed, fællesskab og det gode liv i fokus kommer de mindre landbrug til at være en del af løsningen på de udfordringer, som forandringerne bringer.

Læs mere og tilmeld dig nu: Tilmelding til Lad landet leve

Det kræver dog, at der lægges en progressiv og ambitiøs vision for fremtiden, for alle os ude på landet og for alle dem, der kommer til at få vores land til at leve fremover. En sådan vision får størst værdi på baggrund af en åben dialog med engagerede landbrugere, small business farmers og andre ildsjæle. Du udgør nemlig en afgørende brik for fremtidens liv på landet.

Derfor inviteres du til en inspirerende workshop, som skal være med til at sætte retningen for livet på landet fremover. Jeres ambitioner og drømme vil danne grundlag for, hvordan Familielandbruget vil agere og understøtte fremtidens foranderlige landbrug og liv på landet.

På workshoppen får du mulighed for at videregive idéer til vigtige indsatsområder, afgørende alliancer og visioner for livet på landet. Disse opsamles efterfølgende og præsenteres for Familielandbrugets bestyrelse, der til efteråret indarbejder de bedste forslag i deres strategi.

Ved tilmelding bedes du vælge, hvilket af følgende tre emner du ønsker at arbejde med på workshoppen:

Gruppe A: Klima, biodiversitet og natur
Gruppe B: Fremtidens landbrugere og beboere på landet
Gruppe C: Generationsskifte og økonomi

Der vil i løbet af aftenen blive serveret en lækker og Corona-sikker aftensmad.

Vi håber, at du har lyst til at være med til at skabe fremtidens visioner for livet på landet.

Læs mere og tilmeld dig nu: Tilmelding til Lad landet leve

Forrige Debatten om dyrevelfærd i landbruget skal være konstruktiv

Annoncer

Kontaktoplysninger