LandboUngdom har vokseværk   

Ved LandboUngdoms årsmøde blev det højeste medlemstal i 15 år præsenteret. 4333 har nemlig valgt at være medlem af LandboUngdom.   

Det var blot tilbage i 2019, at LandboUngdom med stolthed kunne præsentere det højeste medlemstal siden 2007. Få måneder senere så tallene helt anderledes ud. Da Corona-krisen indtraf, måtte LandboUngdom, som hele foreningsdanmark, sætte aktiviteter på pause, og dermed også risikere grundlaget for medlemstilslutningen. 

Heldigvis varede bekymringen ikke længe, for selvom foreningslivet fortsat har svært ved at rekruttere frivillige i samme omfang, som tidligere, oplever LandboUngdom ikke kun en stigning i medlemstallet, men også i interessen for at engagere sig aktivt som frivillig. 

”Vi ser lige nu en bevægelse, hvor flere og flere kommer til fra forskellige steder og med forskellige baggrunde, og det er meget stærkt for en forening, som LandboUngdom og for vores samfund som helhed,” siger Niels Skovgaard, formand for LandboUngdom.  

LandboUngdom kan dateres helt tilbage til 1920’erne. Dengang såvel som i dag er formålet: En forening, der skaber tro på fremtiden, fællesskabet og et liv på landet, hvilket også er drivkraften for de tusinde af unge, der engagerer sig i LandboUndom. 

Forrige Her er vinderne af DM traktortræk 2022

Annoncer

Kontaktoplysninger