LandboUngdom samler unge bestyrelsesmedlemmer til en dag med foreningsudvikling  

Bestyrelsesmedlemmer fra hele landet er i dag samlet på Dalum Landbrugsskole, Fyn for at dykke ned i bestyrelsesarbejdet og udvikle ungdomsforeningen. Den tilbagevendende begivenhed ”Foreningsfredag” samler nemlig LandboUngdoms bestyrelsesmedlemmer til et udviklingsdøgn, hvor foreningsformål og fællesskab er i fokus.

Sophie Andersen og Trine Jensen fra Bornholms LandboUngdom er to af de bestyrelsesmedlemmer, der deltager på dagen.   

”Sådan en dag, som i dag giver os nogle værktøjer, som vi kan bruge i bestyrelsesarbejdet, så vi kan gøre det endnu bedre,” siger Sophie.

”Jeg har lavet meget forskelligt slags frivilligt arbejde, men synes det er fedt at kunne udvikle lederevner via bestyrelsesarbejdet. Når man laver bestyrelsesarbejde, er man jo med til at udvikle noget for andre mennesker og den type ansvar, synes jeg faktisk er ret fed”, siger Sophie.

Også Trine bliver motiveret af at være med til at tegne de større linjer:

”Jeg synes det er spændende at være med til at sætte de her store rammer for LandboUngdom. Det er så fedt, at vi er så mange unge mennesker – både fra landet og fra byen – og det er fedt at være med til at skabe et fællesskab, hvor man kombinerer det og skaber noget til det bedre”.

Foreningsfredag er et fagligt fællesskab

SWOT-analyser, personlig fremtoning, anerkendelse og foreningsformål var blot nogle af punkterne på programmet. Med analyse af de enkelte lokalforeninger har bestyrelsesmedlemmerne sat mål for det kommende år, ligesom de har øvet sig i anerkendende ledelse, personlig fremtoning og dykket ned i foreningens formål.  

”Jeg synes det er en vigtig dag for foreningen og en dag, hvor vi sætter retning på, hvad vi skal arbejde med det næste år. Det er sjovt at være med til de her landsdækkende begivenheder, hvor man hører, hvad de andre regioner laver”, siger Kristian Oien, Regionsformand i Vendsyssel LandboUngdom.

”Jeg kan godt lide, at vi sammen skaber noget og se noget vækste. Jeg har valgt at engagere mig i bestyrelsesarbejdet for at udvikle mig personligt og udvide mit netværk. Jeg synes LandboUngdom er et godt sted at give sig i kast med bestyrelsesarbejdet, for man kan selv være med til at sætte sit præg på foreningen”, afslutter Kristian.

Forrige Lokalformand i LandboUngdom er årets kvægelev

Annoncer

Kontaktoplysninger